2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من همسرم داشت نمی‌توانست بشینه رفته بود دکتر پماد داده بود خوب نشد بعد من سیر رنده کردم گذاشتم روش بعد دو ساعت دیدم زده بیرون بعد با یه سوزن تمیز زدم نوکش ترکید کلی مو در اومد با چرک الان دوسال از روش گذشته هنوز در نیومده ببخشید واضح توضیح دادم

برای سلامتی همسر عزیزم و  سلامتی کوچولوهای فندقم   که تو دل مامانشون هستن یه صلوات بفرستید ممنون از همتون
نه اصلا عکسایی ک تو گوگل دیدم کیست گردی بودنولی این حالت باریک و به شکله جوشه کیسته یعنی؟

منم باریکه 

من رفتم دکتر زنان معاینه کرد گفت اینا مال دور اطراف مقعده مال بعضیا زیاده مال بعضیا کم گف عمل یا لیزر هم نمیخاد

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

من همسرم داشت نمی‌توانست بشینه رفته بود دکتر پماد داده بود خوب نشد بعد من سیر رنده کردم گذاشتم روش ب ...

اشکال نداره عزیزم

من خود سیرو ندارم 

پودرشه جواب میده؟

منم ی یدونه دارم اندازه جوشه خیلی ببخشید نزدیک مقعدم

چند ساله 

ن بزرگ شده نه درد میکنه منم باید عمل کنم؟؟؟

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
من نزدیک 15سال دارم بعضی وقتا زیادمیشنم دردمیگره عمرن عمل کنم چون شرایطش ندارم

خودمم شرایطشو ندارم

دردت نمیکنه پس؟چجوری کنار اومدی با دردش من میمیرم و زنده میشم

خودمم شرایطشو ندارمدردت نمیکنه پس؟چجوری کنار اومدی با دردش من میمیرم و زنده میشم

من چرابعضی وقتا زیادمیشنم دردمیکنه میرم عطاری مرهم سیاه میخرم خوب میشه 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏