2777
2789
عنوان

گیج بازی هم حدی داره بخدا🤦‍♀️

160 بازدید | 19 پست

من هیچ پس اندازی نداشتم اصلا 

شوهرمم نمیذاشت. میگه چیزی میخوای خودم میخرم 

یه هفته پیش یه حساب جدید باز کردم یکم پس انداز داشته باشم 

مامانم پیش یکی از اقوام شوهرم قرض داشت 

یارو زنگ زد گفت شماره کارت بده. برا مامانم در دسترس نبود شماره کارت خودمو دادم 

بعد از چن روز ۵ تومن اومد رو حساب ،حسابی عصبانی شدم 

رفتم به شوهرم گفتم چرا باز از کارت من استفاده کردی و من اینو برا خودم میخواستم 

فک کردم۵۰ میلیون اومده رو حساب 🤣🤦‍♀️

دید گفت ۵ تومنه .فک کرد پول خودمه 

میگم آخه من ۵ تومنم کجا بود میگه ینی پنج تومن نداری؟ الان به خودمم اومدم حتی شوهرمم باور نمیکنه من هیچ پولی ندارم.واقعا فک میکنم خیلی پخمه م

یکم زیادی گیجی 🤣🤣🤣

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه چیکار کنیم وقتی ن سرکار میتونیم بریم نه خودشون پولی میدن

میشه مثلا از رو خریدا چیزی برداری 

من دیروز زفتم دکتر زنان ۱۶۰ تومن پول دارو شد ۵۰۰ برداشتم 

البته از حرف خودش بدم اومد دیگه تصمیم گرفتم بردارم 

همراه بانک دارم میگه خرج کن ولی پس انداز ن پول خودشه رو کارت من منم خرج میکنم درحدی که خودش میدونه ا ...

دقیقا منم مث شما پول شوهرم همش دست من ولی اصلا اینجوری نیست ک ماهانه بده برا خودم میگ هر چی میخوای بخر

دقیقا منم مث شما پول شوهرم همش دست من ولی اصلا اینجوری نیست ک ماهانه بده برا خودم میگ هر چی میخوای ب ...

شوهرم حساب خودش چون کارت خوان داره تجاری شده 

دیگه از کارت من استفاده میکنه 

خداییش بی فکری خودمه هیچی ندارم حتی خودشم باور نمیکنه 

ولی اگه مثلا ماهیانه چیزی بده خیلی خوبه 

شوهرم حساب خودش چون کارت خوان داره تجاری شده دیگه از کارت من استفاده میکنه خداییش بی فکری خودمه هیچی ...

اره میاهانه خیلی خوبه ادم میتونه یه چیزی پس انداز کنه واسع روز مبادا