2777
2789

خانوما اگر براتون واقعا مهمه میدونید شوهرتون بعدا بهانه میگیره سر جنسیت فقط ای وی اف من تمام راهارو رفتم اول بگم ازمایش اسپرم داد شوهرم دکتر گفت ۹۰ درصد همه چی عالی بعد اون ی سری دارو از ی خانوم خیلی معتبر گرفتم گیاهی داروهاش از هند و عربستان میاورد داروها رو خوردیم کلی عسل طبیعی و چیزایی دیگه نزدیک ۶ ماهم رژیم غذایی داشتیم بجز اینا شب اقدامم با کیت تخمک گذاری اقدام کردم همون ی بار باردار شدم امروز رفتم ان تی گفت دختره پس خودتون اذیت نکنید من واقعا فک میکردم پسره چون تمام علائمم حتی بچمم سمت راسته ولی دختر شد

من اگر رژیم نگرفته بودم میفهمیدم دختره اینقدر بهم فشار نمیومد چون خیلی رعایت کردم گفتم حتما پسره تمام علائم حتی صبحم تست جوش شیرینم کف کرد ولی سونو گفت ۹۰ درصد دختره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگر رژیم نگرفته بودم میفهمیدم دختره اینقدر بهم فشار نمیومد چون خیلی رعایت کردم گفتم حتما پسره تما ...

من کسی رو دیدم که با آی وی اف هم دختر شده

بدون حکمت و قدرت خدا، برگی روی زمین نمی افته 

واقعا شاید به صلاح بعضی ها نیست پسر یا دختر داشته باشن

هزاران بار اینجا گفتم جز آی وی اف هیچ روشی صد در صد نیست تو تعیین جنسیت 

آی وی اف هم باز باید اسپرم جواب بده ...

حالا برید پول بدید به شیادها بهتون رژیم تعیین جنسیت بدن

هرچی آرزوی خوب مال تو 

همششششششش دست خداست

منم مثل شما ولی برعکس رژیم دختر گرفتم اینقدرررر دلم دختر میخاست که حد نداشت برای شوهرم ولی اصلا فرقی نمیکرد برای همین راضی به آی وی اف نشد گفت فقط خدا ، الان ۲۲هفته پسر باردارم

البته هزاران هزار مرتبه شکرررر سالم باشه و خاست خدا منم راضیم چون من پیرم درومد تا باردار بشم

دوتا سقط بی دلیل هم داشتم 

گفتم هرچی خدا بده رو چشمام بزرگش میکنم❤️

من کسی رو دیدم که با آی وی اف هم دختر شدهبدون حکمت و قدرت خدا، برگی روی زمین نمی افته واقعا شاید به ...

اره واقعا شاید ب صلاحم نبود ولی نمیدونی تمام حالتام میگعت پسره دیگه واقعا باور کرده بودم پسره شوهرم از صبح دپرسه اونم گفت شک نداشتم پسره

هزاران بار اینجا گفتم جز آی وی اف هیچ روشی صد در صد نیست تو تعیین جنسیت آی وی اف هم باز باید اسپرم ج ...

نه واقعا شیاد نیست نصف اشناهامون از این خانوم دارو گرفتن و پسر شده فقط شانس من

من تعیین جنسیت کردم البته دوسال تغذیه و دارو استفاده کردم حتی آی یو آی هم کردم دوبار که ناموفق بود دوتا نازنین دختر داشتم که سومیو پسر میخواستم که خلاصه بعد مدتها پیگیری خدا بهم پسر داد پس تغذیه و تعیین جنسیت هم می‌تونه کوثر باشه البته به اذن خدا

چون دکتر گفت مشکلی ندارین فک کرد با تقویت خودمون حتما میگیره نمیدونستم نمیشه

ببین ما۴تا دختریم مادرم دقیقااا مثل تو بود سر خواهر کوچیکم داشت خودشو می کشت که دختره و پسر نداریم اجاغمون کوره و....هممون رو دیوونه کرد انقدر حس بی ارزشی بهمون داد

تورو خدا بخودت بیا گور بابای خانواده شوهری که منتظر پسرررن فقط بگو خدا بهم یه فرشته داده ...

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

اره واقعا شاید ب صلاحم نبود ولی نمیدونی تمام حالتام میگعت پسره دیگه واقعا باور کرده بودم پسره شوهرم ...

بزار یه نصیحتی بهت بکنم عزیزم 

یه آشنایی داشتیم که چند دختر داشت، هی میگفت من پسر میخواستم، همه دختر شدن و.... ناله می‌کرد 

و میگفت من چرا پر ندارم و... 

بعد 3 دختر، خدا بهش یه پسر داد

این پسر توی 9 سالگی، دچار یه مریضی سخت شد و رفت تو کما، دکترها گفتن رفتنی هست اما خانواده به زور و نذر و نیاز و...  از خدا خواستن نگهش داره

الان 5_6 سال میگذره و پسرشون نوجوان شده، اما یک روز خوش ندارن از دستش

و حتی آرزوی مرگش رو دارن گاهی، بچه سالمی نیست دیگه و کلی مشکل داره