2777
2789
عنوان

سلام کسی یارانه براش ریختن

49 بازدید | 8 پست

همیشه زودتر برام میریختن

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

نه نریختن 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

ای بابا نکنه باز میخوان دیرتر بدن اه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا نکنه باز میخوان دیرتر بدن اه

همیشه واس،من این ساعت ها میریختن

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

منم همیشه همین موقع بودتا الان ک خبری نیست

یادت نیس دفه قبلی ساعتای چند بود