2777
2789
عنوان

چرا باید روزتولدم امتحان بدم 😭

75 بازدید | 18 پست

روز تولدم باید امتحان بدم بعدش بیام خونه درس بخونم😭

من تولد میخااامم مهمونی میخام هیب.. ازتولد هم شانس نیاوردم خوشبحالتون، اونایی که تابستونین 😞

کاش دوستام بهم کادوتولد میدادن.. 

حیف کسی نییستت 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

گلم یعد امتحانات جشن بگیر

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم یعد امتحانات جشن بگیر

نه روز تولدم باشه😭

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

تولد یه کادو خوب به خودت بده بهترین نمره بهترین هدیه از مادرت تشکر کن برا تولد تو ودردی که کشید ونه ماه تورا حمل کرد تا به سلامت به دنیا بیایی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
هی من خردادیم تا جایی که یادمه روز تولدم امحا داشتم

منم.. البته دی میباشم 😎

تولد یه کادو خوب به خودت بده بهترین نمره بهترین هدیه از مادرت تشکر کن برا تولد تو ودردی که کشید ونه ...

خودم بیخیال.. ینفر کادو بدهه 😭

چرا از مامانم تشکر کنم؟ یبار ازدلش میخواستم درارم دیگع گفت کادو رو برو پس بده اندازم نمیشه

من اسفندم همش تو خونه تکونی😂😂😂

خداقل امتحان نمیدیی درس نمیخونیی 

هعییییییییییی

کادو پست کن برام بفرست من دوستی ندارم کادو بده بهم 😍

خودم بیخیال.. ینفر کادو بدهه 😭چرا از مامانم تشکر کنم؟ یبار ازدلش میخواستم درارم دیگع گفت کادو رو بر ...

ومن که در نوجوانی مادرم را از دست دادم چه حسرت ها دارم 

بخدا قدر بودن کنار مادرتون را بدونید خیلی سخته دختر بدون مادر ،بزرگ بشه   بلد نباشی بری سوتین بخری بلد نباشی بری ارایشگاه یهو از کودکی بشی مادر سه تا بچه که هنوز غصه اونا هم بخوری خواستگار بیاد برات ندونی کیو صدا بزنی بارداری هیشکی نباشه توی بعد از زایمان مجبور باشی از بی کسی مادرشوهر بیاد و...هزار تا حرف بشنوی ودم نزنی وهی بزنن توی سرت که تو که مادر نداری خفه شو حتی گریه ات هم بدون صدا باشه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
ومن که در نوجوانی مادرم را از دست دادم چه حسرت ها دارم بخدا قدر بودن کنار مادرتون را بدونید خیلی سخت ...

اها اون اگه دوست داشت کادومو نمیکفت پس بده