2777
2789
اگر مطمین باشی عالیه ،من که هربار گوشت خریدم غده و موی گوسفند بهش بوده ، اطمینان نمیکنم باید خودم تم ...

اره ... 

یسری همسرم رفت گرفت گوشتی که بهش داده بودن اینقدر بود میداد که مشخص بود مشکل داره

ولی خب اینجا جلوی خودمون هم گوشت رو تمیز میشوره هم چرخ میکنه

شستن چرخ گوشت با اون سوراخهای عجیب و پیچ پیچیش خیلی رومخه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهم این بود که هم کتری قوری گرفتم...هم چایی ساز هم سماور ....جالب اینجاست که چایی خورم نیستیم و کسی خونمون بیاد تو کتری قوری چای درست میکنم

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
وا مامان تو برعکسه مامان من عین نظامی ها همه ظرف و ظروف یک دست و منظم انتخاب میکنه😂

ن خدایی سلیقش خوبه ولی یکسری چیزا رو رعایت نکرده

مثلا ست قابلمه کرمی برداشته خب اینا تهش گاهی روغن میسوزه دیگه تمیز نمیشه سیم میکشم رنگ قابلمه میره

لیوانا رو میگه اون زمان مد بود

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

سرویس بشقاب نخر نظر منه 

خیلی چیزای اضافی و بدرد نخور دارن 

بجای سرویس تکی بردار به هر تعداد که میخوای

باور کن یه سری وسایلشون جز این که فضای کابینت رو اشغال کنن هیچ استفاده ای ندارن

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
آره خوب کردی حالا مامان منم میخواست سماورم بگیره نذاشتم

خوب کردی بابا چیه جاگیره 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

والا همینه ...منم چند تا از کابینتام فقط لیوانه که هنوز بعد ده سال یبار استفاده نشدن فقط هربار تو خو ...

خب زیادیشم خوب نیس دیگه اگه خانواده پر جمعیتی باشی و خیلی رفت آمد داشته باشی مثلا لازمت میشه ولی رفت امد کم و خانواده کم جمعیت چند دست ظرف و ظروف مختلف اضافست بنظرم

خب زیادیشم خوب نیس دیگه اگه خانواده پر جمعیتی باشی و خیلی رفت آمد داشته باشی مثلا لازمت میشه ولی رفت ...

سمت ما اینقدر ظرف و کاسه بشقاب همراهمون میکنن که انگار جهاز دخترامونم میدن ‌‌...

هیچ کدومشونم به کار نمیاد

هر چیزی بسته به فرهنگ استفاده داره توی بعضی افراد یک وسیله خیلی کاربردی و ضروری هست و همان وسیله برای بعضی ها اصلا کاربرد نداره . اگر اهل کیک و شیرینی پختن نیستی همزن کاسه ای به دردت نمی خوره یا اگر اهل غذاهای ساندویچی نیستی اصلا ساندویچ ساز نخر اگر اهل قهوه نیستی قهوه ساز به کارت نمیاد . چای ساز را بسته به نیازت بخر و کلا برای خرید هر وسیله ای به کاربردش توی زندگی دقت کن . لیوان و سینی و وسایل پذیرایی و دکوری به اندازه بخر . سرویس بشقاب برای پذیرایی و دم دستی و قابلمه ها را به اندازه بخر و اصلا زیادتر نخر 

اشکال ندارع بابا فدای سرت ذوق داشته خریده برات کیفشو ببر😂😁

تشکر که میکنم طفلک با دستای خونی گلای سیمی درست میکرد تا پول جهاز منو دربیاره🫠

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡