بچه ها من نیم سال دومم و هنوز دانشگاه نرفتیم اما از زمان ثبت نام داخل تلگرام بچه ها گروه زدن بعد چندشب پیش داخل گروه بحثی شد و یکی از بچه ها درباره کتابا یه چیزایی گفت بعد من رفتم تو پی وی ازش دقیق پرسیدم که چه کتابایی هست و اینا خلاصه من سعی کردم فقط درمورد همون کتابا و کاملا با ادب و احترام صحبت کنم حالا بعد دو سه روز الان پیام داده سلام خوبی چخبر. من الان چه جوابی برم؟ چون راستش نمیخوام باهاش صمیمی بشم و فک کنه چه خبره میخوام درحد همون همکلاسی بمونم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چه استارتی خب من خیلی با پسرا معاشرت نداشتم چه میدونستم با یه سؤال پرسیدن قراره هوا برش داره
خوب میتونستی از ی دختر بپرسی
چرا پسرو انتخاب کردی؟؟؟
باشه برات تجربه
هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
انگل جد و آبادته اصلا برام مهم نیست ۲۰ تا شماره دارم احمقه فشاری
فعلا که جد واباد انگلت یه هرزه مجازی ریدن سیصد تا شماره داشته باش با هرز بودنت میخوای چیکار کنی هر چی هم من بعد بگی شخصیت گوهت و تربیت نداشتت که مادرت کدوم گوری بوده نتونسته تربیتت کنه نشون میدی هر چی هم بگی نوش جون خودت و خانوادت 💩
فعلا که جد واباد انگلت یه هرزه مجازی ریدن سیصد تا شماره داشته باش با هرز بودنت میخوای چیکار کنی هر چ ...
مشخصه یه عقده ایه خ.ایه مالی هرزه هم اون مادر ج.ندته با این دختر خیابونیش سرت تو ک.ونه گشاده خودت باشه ج.نده خانوم تو ک.ون این و اون نریدن برات پتیاره ی بی پدر و مادر
اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.
اگه اجازه بدین باید بگم همون پی وی رفتنتون درست نبود
الانم هیچ جوابی ندید
تو دانشگاه به هیچ پسری کاری ندارم تا پاشون رو از گلیمشون درازتر نکنن، خداروشکر خیلی راضی هستم. حتی سلام هم که میدم یکدفعه به کل کلاس میدم
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀