2777
2789
عنوان

بالاخره پیشی بیارم یا نیارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 44 پست
نه این مظلومهدلم سگ سراب میخواد بفرستم هر کی ناراحتم کردو پاره کنه

امضات، منِ ۱۷ساله تو این محیط زندگی میکنم با خانواده سمی که محدودم میکنن به شدت  تحقیرم میکنن مسخره میکنن فحاشی میکنن زور میگن و .....و  و اعتماد بنفس منو اوردن زیر صفر💔

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دستی بشه دیگه از پس خودش تو کوچه و خیابون برنمیاداینکارو نکن، بجاش هر از گاهی بهش غذا بده یا تو ...

دستیه نمیشه بیرون جا درست کنم بچه مچه های شر میزنن خراب میکنن بدتر اذیتش میکنن:( غذا میبرم 

امضات، منِ ۱۷ساله تو این محیط زندگی میکنم با خانواده سمی که محدودم میکنن به شدت تحقیرم میکنن مسخره ...

دانشگاه و درس خوندن برا آدمایی مثل ماها تنها راه نجاته

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

پس چجوری بعضیا توله میذارن یا به هرعلکی که نمیتونم واگذاری میکنن به هرحال شرایط ممکن تغییر کنه ینی ن ...

این حیوانات مثل یک بچه میمونن مگه کسی با تغییر شرایط بچشو واگذار میکنه؟؟؟؟ نه به هیچ عنوان

قطعا اذیت میشه

🍫🍭🔮💖💕
فقط بدون اونم جون داره و اسباب بازی نیس اگه میاری عین بچه اته و باید هم مراقبش باشی هم نگه داری کنی ...

اینطور هستم منتهاااا بخاطر شرایط میدونم حالا ۴ ۵ یا یه سال دیگ باید واگذارش کنم:(

دانشگاه و درس خوندن برا آدمایی مثل ماها تنها راه نجاته

اره متاسفانه، فقط به ارزوی اینم از اینجا برم، 

چند ماهه زانوم درد میکنه حاضر نیستن ببرن دکتر منو.

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

حیوون خونگی خیلی وابستگی داره من قبلاً گربه داشتم خیلی دوستش داشتم ولی وقتی اثاث کشی کردیم نیومد خون ...

اره واقعا سخته سگ چون اپارتمانیم و گیر میدن نمیتونم بیارم پیشیم چون ممکن مجبور ب واگذاری بشم نمیدونم بیارم یا نه

مگه حیوانات بازیچه ی دست انسان ها هستند که هر کی دلش خواست چند ماه برای سرگرمی خودش بیاره و بعد واگذ ...

عزیزم فقط میخام تو سرما مراقبش باشم نظرسنجی گذاشتم ک اگ‌اوکی نیس نیارم دیگ!

اره واقعا سخته سگ چون اپارتمانیم و گیر میدن نمیتونم بیارم پیشیم چون ممکن مجبور ب واگذاری بشم نمیدونم ...

نه نیار چون اون اگ توکوچه نباشه حتی آب و غذا نمیتونه پیدا کنه برا خودش از رو تجربه میگم سگ من ب تنهایی از خیابون نمیتونه ردشه قشنگ می‌خوابه ک ماشین بهش کنه انقد خنگه خخخخخ

چرا میشه توضیح بدی عزیزم

مامانش بچه شو گذاشت خونمون رفت ماهم از سر دلسوزی بزرگش کردیم.

چون خونگی بود دو قدم اونور تر میترسید بره. بعدا که به سن بلوغ رسید از رو اجبار برای جفت گیری و.. رفت بیرون تهشم دیگه برنگشت. معلوم نیس یا راه خونه گم کرد یا ماشین زیرگرفتتش مرد؛ چون زندگی تو خیابونو بلد نبود.

گربه ها جاشون تو خیابونه یا باید عقیمشون کنی و بعد عقیم کردن تا آخر لحظه ای که نفس میکشن مسئولیتشون گردن توعه چون تو خیابون نمیتونن برن. یا کلا نیارشون تو خونه. 

در ضمن وقتی وابسته میشن بخوای واگذارشون کنی براشون سخته گربه خالم بعد اینکه واگذارش کرد مريض شد مرد. 

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

نه نیار چون اون اگ توکوچه نباشه حتی آب و غذا نمیتونه پیدا کنه برا خودش از رو تجربه میگم سگ من ب تنها ...

اوخیی کوچولو😍 اینم دستیه ولی توخیابونه خیلی خنگه میترسم تو سرما دووم‌نیاره

مامانش بچه شو گذاشت خونمون رفت ماهم از سر دلسوزی بزرگش کردیم. چون خونگی بود دو قدم اونور تر میترسید ...

عهه ن من نمیخواسم رهاش کنم‌منتها گفتم‌اگ‌مجبور ب واگذاری بشم چی.. ک الان بیخیال ترسیدم دیگ ولی خیلی دستیه امیدوارم تو کوچه از پس خودش بربیاد

اوخیی کوچولو😍 اینم دستیه ولی توخیابونه خیلی خنگه میترسم تو سرما دووم‌نیاره

بهش غذا بده همون نزدیک خونتون گربه ها بعضیا همیشه تو خونه نمیمونن دختر پایین داره لات محله فقط میاد تو خونه غذا میخوره و گاهی می‌خوابه بقیه وقتا همش تو کوچس