2777
2789

یه نفر تو زندگیم بود به مدت یه ماه

خیلی وقته دوسم داشته ولی نمی‌گفت

با مامانمم حرف زد گفت دخترت و میخوام و اینا

خیلی خوب بودیم برام پیتزا میخرید خوراکی میخرید کفشامو میپوشوند و میگقتم دلم گرفته برام غذا درست میکرد انار دون میکرد..گل میخرید هرچی میگفتم نه نمیگفت

ولی مثلا تو آخرین دیدارمون دیدم به شکمم ک یکم جلو اومده نگاه میکنه یا میگه پوستت چرا جوش زده..یا میگه به فکر عمل دماغ افتادی یا نه

که این حرفاش دلم و شکست ولی به رو نیاوردم

یا مثلا دلم می‌گرفت باهاش حرف میزدم بعدا که کات کردیم کوبید تو سرم گفت تو چس ناله ای و فلان

یا مثلا کلی عیب رومن گذاشت گفت کاش از دور دوستت داشتم همیشه کاش هیچوقت جلو نمیومدم و فلان

بعد کاتمون هروقت من و میدید جلو درمون میومد سیگار میکشید به قول مامانم مشخص میشد ک بهم ریخته 

الان دلتنگشم..نمیتونم ببخشمش

ولی میگم بهش پیام بدم..بگم نمیتونم ببخشمت ولی بهت فرصت جبران میدم..به رابطه ای که داشتیم فرصت جبران میخوام بدم و همه چی و درست کنیم اگه بخوای

همه رابطه ها که بی عیب و نقص نیستن و فلان

به نظرتون خویه؟یا نه خودم کوچیک میشم

دیگه چجوری خودشو نشون بده😂😂

ی بچه سال بیشتر نیس 

تو کل عمرم ندیدم ی ادم باشخصیت عیب یکیو بش بگه 

و در ضمن آدما بعد کات خود واقعیشونو نشون میدن

.... تو دوس داشتنش

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید