2777
2789
عنوان

خاله احمقم واسه مامانم خواستگار فرستاده منم خوب دهنشو گل بستم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 40 پست
خب اونا خوبی کردن بهتونبشکنه دست ک نمک نداره

چه کار خوبی؟ هنوز خاک پدر خدابیامرز شون خشک نشده

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه کار خوبی؟ هنوز خاک پدر خدابیامرز شون خشک نشده

دیگ اینم میره سر خونه زندگیش 

مادرش اخر عمری تنها میمونه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بهتره که بذارن یک سال بگذره

بعدش این موضوع به مادرتون ربط داره نه شما

مادرت حق زندگی داره قرار نیست تا آخر عمر گیر زندگی شما باشه

اگر خودش هم مخالف باشه خودش میتونه صحبت کنه نیازی به دخالت شما نیست بنظرم اگر هم خواستی چیزی بگی محترمانه بگو مثلا اینکه پدر من تازه 6 ماهه فوت کرده و خوبه احترام بذارید

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خدا پدرتون رو رحمت کنه

هنوز سال پدرتون هم نشده که چنین اقدامی کردن

باید بعد از سال اول صحبت و مشورت کنن اگر مادرتون راضی بود بعدا کیس ازدواج معرفی میکردن 

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
دیگ اینم میره سر خونه زندگیش مادرش اخر عمری تنها میمونه

من با اصل موضوع ازدواج مجدد اصلا مخالف نیستم خیلی خوبه 

ولی خب اینا هم داغدارن باید یکمی زمان بدن بهشون 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن