2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست منم پشت کنکوریه حتما شرایط خیلی بده دلم میخواد برای تولدش ببینمش 

ممکنه معذب بشه؟ 

ما ۴تا دوست بودیم۳ ۴تامون سال اول پزشکی روزانه آوردیم اون اصلا انتخاب رشته نکرد 

یکی از دوستام ورودی بهمنه دلم میخواد قبل اینکه بره شهر دیگه. دورهمی بگیریم همو ببینیم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

دوست منم پشت کنکوریه حتما شرایط خیلی بده دلم میخواد برای تولدش ببینمش ممکنه معذب بشه؟ ما ۴تا دوست بو ...

بستگی به شخصیت و روحیه ش داره

بهش امید بدین انشالله که موفق میشه ❤

منی ک هنوز هدفم مشخص نیست🥲

مهندسی کامپیوتر یا داروسازی؟ 

از پس هردوش بر میام ولی دودلم

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

بستگی به شخصیت و روحیه ش دارهبهش امید بدین انشالله که موفق میشه ❤

سیمکارت ش رو عوض کرد که با کسی در ارتباط نباشه ولی خودم هر از چندگاهی به مامانش پیام میدم حال و احوال شو میپرسم 🙂❤ بشدت منتظرم قبول شه بیاد پیش خودمون

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن