2777
2789
عنوان

یک کدبانو بیاد امشب رو به دادم برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 47 پست
خب بگو اول کدوم کارو انجام بدم از کجا شروع کنم

لباسا رو اول جمع کن بعد کتاب دفترا بعد ک خلوت شد جارو برقی بعدم گردگیری 

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول وسایلو جمع کندوم جارو بزنسوم ظرفارو بشورپنجم لباساتو اتو کن

یکم دعوام کن فحش بده بهم برخوره پاشم خیلی تنبلم الان فهمیدم فردا تعطیلم خیلی فیلم و سریال کیف میده 😁😁

پاشو یه آهنگ شاد بزار

اول همه جارو جمع کن ، بعد گرد گیری کن ، بعد جارو

بعدم برو یه دوش بگیر ، مرتب کن ادکلن بزن پر انرژی بشین پای درسات

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

پاشو یه آهنگ شاد بزاراول همه جارو جمع کن ، بعد گرد گیری کن ، بعد جاروبعدم برو یه دوش بگیر ، مرتب کن ...

فردا تعطیلم حالمو نگیر از صبح دارم درس میخونم 🥳🙁🙁🙁

نظافت اتاق در حد اینکه کفشو لیس بزنه ادم تضمینی با گارانتی تحویل بدیم خدمتتون چند میدید؟

لیس زدن گفتی

یه برنانه قبلا بود میرفتن خونه های لجن زاره مردمو تمیز میکردن بعد خانومه توالت فرنگی گوه گرفته رو شست اخرشم لیسید😑😐

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

چیکارکنیممگه ما میدونیم می سرجاش نیس؟برای شروع لباسا و ظرفای کثیفو ببر بیرون از اتاق

یکم دعوام کن فحش بده بهم برخوره پاشم خیلی تنبلم الان فهمیدم فردا تعطیلم خیلی فیلم و سریال کیف میده 😁😁

همه چی رو زمینه لباسا لوازم تحریر لوازم آرایش همه چی

خب جای تاپیک پاشو برو برشون دار،بعد بیا گزارش کاراتو بده

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡