تاپیک قبلم هست کامل ک ی شماره مزاحمم شد منو شوهرم رو میشناخت میخواست با من دوست بشه اینجا گفتن ب شوهرت بگو الان ک گفتمش کلی فحش داد حالام میگه باید سیم کارتت رو عوض کنی حتی ب خانواده خودت هم شمارت رو ندی هرکس باهات کار داشت ب خودم زنگ بزنه هرچی هم برنامه داری روی گوشیت اینستا روبیکا وات اینا رو پاک کنی حالا چیکار کنم از اون موقع باهام حرف نمیزنه انگار من مقصرم
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیوونم کرده پشیمون شدم از گفتنم آخه گناه من چیه این وسط میگم من باید طلبکارت باشم آخه اولین نفر نیست ک گفته شوهرت خیانت میکنه بعدم من همش از شوهرم دفاع کردم الآنم شدم مقصر
خب،چیزای ساده رو چرامیگی ک حساسش کنی!بلاک میکردی ب زندگیت ادامه میدادی.میخای شماره رو دایورت کن روگوشی شوهرت و سیمکارت عوض نکن .اینطوری طرف نمیتونه زنگ بزنه
یک همکار خانم داشتم. که تو محل کار یک همکار آقا پهلوش را نیشگون گرفت. همه ما خانم ها بهش گفتیم یه مو ...
یا خدااا😣
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎