2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم حالا واسم شر شد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 56 پست
درست گقتن باید بگی تا مشکل بدتری پیش نیاد الان شکاک شد ولی اگه نمیگفتی و اون آدم قصد بهم زدن زندگیتو ...

واقعا ب قول شما الان ک خودم گفتم یکم باهام بحث کنه بهتر از اینه از زبون بقیه با چهار تا دروغ بشنوه بعد جالب اینجاست کوچیک ترین اتفاق بیوفته من واسش تعریف نکنم بعد ناراحت میشه چرا ب من نگفتی مگه ب شوهرت اعتماد نداری

خیلی ناراحت شدم گفتم جامون عوض شده من الان دارم آروم بهت توضیح میدم اونی ک باید طلبکار باشه منم ک چن ...

من جات باشم نه تنها دست زیر نمیگیرم بلکه پیگیری میکنم ببینم شوهرم سرش تو کدوم اخوره پخمه نباش توروخدا 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالم از مردا بهم میخوره. از اون مرتیکه مزاحم پناه بردی به شوهرت اینم ازاون😒

🥲🥲🥲🥲بعد جالب اینکه طرف کلی حرف زد ک شوهرت هرز میپره اصلا حواسش ب تو نیست تو اینقدر خوشگلی هرکس تو رو داشته باشه اصلا نباید طرف کس دیگه بره تو آرزوی همه هستی و این حرفا بعد من ک بهش گفتم اینجوری گفته میگه حالا کی گفته تو خوشگلی چرا باورت شده حرفاش رو 

من جات باشم نه تنها دست زیر نمیگیرم بلکه پیگیری میکنم ببینم شوهرم سرش تو کدوم اخوره پخمه نباش توروخد ...

میدونی من خودمم چند بار ی چیزایی ازش دیدم ولی دیگه خسته شدم پیگیرش نمیشم میگم بذار هر غلطی دوست داره بکنه من شرایط جدا شدن ندارم اصلا ب هیچ وجه پس هرچی کمتر بدونم برای سلامت روان خودم بهتره من ک کاری نمیتونم بکنم نهایت از شدت فشار میام سر خودم خالی میکنم

عزیزم این حرفا رو ول کن که حتما بهت خیانت میکنه که شکاکی میکنه و... لطفاااا بدبین نشو و با بدبینی زندگی خودتو خراب نکن این چیزا دلیل بر خیانت نمیشه 

بعضیا اخلاقشون همینه شکاکن نمیگم کار درستیه نه اتفاقا خیلی هم بد و آزار دهنده ولی دلیل بر این نمیشه که خیانت میکنه

عزیزم این حرفا رو ول کن که حتما بهت خیانت میکنه که شکاکی میکنه و... لطفاااا بدبین نشو و با بدبینی زن ...

آخه بار اول نیست چند بار دیگه چند نفر دیگه هم گفتن ک شوهرت هرز میپره خودمم ی چیزایی دیدم ازش البته من محکومم ب تحمل چون اصلا شرایط جدا شدن رو ندارم الان حکم اون کبکی رو دارم که سرش رو کرده توی برف

آخه بار اول نیست چند بار دیگه چند نفر دیگه هم گفتن ک شوهرت هرز میپره خودمم ی چیزایی دیدم ازش البته م ...

خیانت اصلا قابل بخشش نیست اگه واقعا فهمیدی خیانت میکنه و با دلیل و مدرک به خودت ثابت شد هرجوری شده جداشو شده تو یه اتاق کوچیک با نون خالی زندگی کنی جداشو چون هرچی هم اهمیت ندی باز این زندگی آخر و عاقبت نداره و تهش یک یا چند تا بچه رو هم بدبخت میکنی

خیانت اصلا قابل بخشش نیست اگه واقعا فهمیدی خیانت میکنه و با دلیل و مدرک به خودت ثابت شد هرجوری شده ج ...

اون وقت اون بچه ها هم میفتن رو سر تو که چرا جدا نشدی ما رو هم بدبخت کردی تقصیر توئه و...

بچه دارم🥲🥲🥲🥲

عزیزم واقعا میگم پیگیر شو ببین اگه خیانت میکنه جداشو خدا بزرگه چون به چشم خودم دیدم این بچه ها وقتی بزرک میشن چقدر سر مادراشون منت میزارن و بد رفتاری میکنن و مردا هم هرچی بیشتر بگذره پررو تر میشن و کارشون و بیشتر علنی میکنن