2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی بچه م‌لطفا کمکم کنیدمامانای مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 30 پست
عزیزم بیومیل پلاس میخورد الان انفلاک میخوره ی شیرخشک عربیه از عراق برامون میارن

کی اینو تجویز کرده؟

اگه سازگاره چرا وزندهی نداره؟؟

شاید تو حساسی وزنش چنده الان

تولد چند بود

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخر ۴ماه شروع کردم،البته پسر من ریفلاکس داشت دکترش تاکید کرد که قبل ۶ماه شروع کنم

خب خوشگلم بچه ت وزن گرفت؟بدغذانشد؟

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️
کی اینو تجویز کرده؟اگه سازگاره چرا وزندهی نداره؟؟شاید تو حساسی وزنش چنده الانتولد چند بود

اخه کجا وزن بده وقتی بچه من بزور شیرمیخوره

باور کن‌تو خواب بهش میدم خیلی اذیتم🥹

وزن‌تولد ۳الان۶

من تاپیکاتونو یه نگاهی انداختمآلرژی داره انگاریکی از علایم آلرژی هم استپ وزن یا وزنه کمه

خب باقی علائمش چیه؟اخه هیچ علائمی نداره 

اگه وزنش روی نمودار خودش خوبه اصلا ب فکر ریزه میزه بودنش نباش وزن میگیره. دختر منم همه میگفتن خیلی ر ...

عزیزم دکتر گفت کمه وگرنه باور کن قید تپل بودنشو زدم فقط بیاد روی نمودار

اخه کجا وزن بده وقتی بچه من بزور شیرمیخورهباور کن‌تو خواب بهش میدم خیلی اذیتم🥹وزن‌تولد ۳الان۶

شیروقتی ناسازگار باشه رفلاکس میده چه خارجی باشه چه ایرانی

منم حدود بیستا شیر عوض کردم خارجی دادم نساخت اخرش شیر بز ساخت

الان گلوی بچه میسوزه معلومه شیر نمیخوره

بچه شما شیر رژیمی میخاد

سیمیلاک توتال کامفورت تاحالا بهش دادی؟؟یکش بدمزس ولی عالیه وزندهیش یا ببلاک کامفورت یا نان اچ آ

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
خب باقی علائمش چیه؟اخه هیچ علائمی نداره

رفلاکس

کمبود وزن

بعضی بچه ها دونه میزدن تو نوزادی

یبوست

اسهال

مدفوع آبکی یا سبز یا بلغمی

کولیک...

شیروقتی ناسازگار باشه رفلاکس میده چه خارجی باشه چه ایرانیمنم حدود بیستا شیر عوض کردم خارجی دادم نساخ ...

ندادم یعنی اگه بدم دیگه کم کم خوب میشه میخوره؟ 🥹

عزیزم‌ ذوق ک‌دارم‌ولی باور‌کن بیشتر ناامیدم خیلی ریزه میزه س

عیب نداره به حرف اطرافیان توجه نکن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شیروقتی ناسازگار باشه رفلاکس میده چه خارجی باشه چه ایرانیمنم حدود بیستا شیر عوض کردم خارجی دادم نساخ ...

تجربه من میگه بچه ها مزه شیرخشک رو دوست ندارن که نمیخورن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ندادم یعنی اگه بدم دیگه کم کم خوب میشه میخوره؟ 🥹

باید امتحان کنی دیگه