2777
2789
عنوان

به نظرتون با پدرم چه رفتاری کنم

82 بازدید | 13 پست

بابام با ازدواجم مخالف بود ۶ سال معطلم کرد اخر سر به زور ازدواج کردم پدرم ادم خسیسه یک تومن بهم جهاز نداد به همه بچه هاش هم جهاز داده هم ضامن شده واسه وام ازدواج و ال الاخر.....همه ام خودشون انتخاب کردن کیس هاشونو با همه ام تقریبا مخالف بوده .ولی کمک کرده حالا یک خواهر بزرگتر دارم که خیلی خلاف و عوضیه طلاق گرفت اومد خونش اینم براش ۱۵ ساله خونه مجردی گرفته شهرک غرب امسال ۱۰۰تومن کم اورده میگه از وام ازدواجت بهم بده روی کاغذ مینویسم بهت برمیگردونم .تمام برادرام دوتا ماشین دارن من ماشین ندارم داداشم دوتا خونه داره.من مستاجرم توی جنوب شهر تازه شوهرم مریض شده همش خونه است بعد این گیر داده پولی که خودم نیاز دارمو بهش بدم حالا هم خودش هم مادرم با من قهر کردن .زنگ نمیزنن شما بودید چی کار میکردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرم ناراحت شده میگه مگه تو دخترش نبودی یه تومن بهت جهاز نداد

حق داره هم خودت هم همسرت ک ناراحت بشین 

الانم شما اگه بازم راجب پول گفتن بگو لازم داریم خودمون شرمنده