ببین من همونیم که صبح بهت فحش دادم چون اولش فک کردم اکانت دوم اون کاربر هستی که بهم توهین کرد و مسخرم میکرد میگفت اخرش راننده اسنپ میشی بهم برخورد واقعا ولی نباید اصلا به اونم توهین میکردم باید اسکرین میگرفتم تاپیک میزدم تا بقیه کاربرا از خجالتش دربیان چون اینجا خیلیا همسراشون اسنپ کار میکنن و هر شغلی شریفه و مسخره کردن نداره حالا اینا بیخیال من فک کردم اکانت دومشی بعد که اروم شدم رفتم تاپیکاتو دیدم بهن ثابت شد من به راحتی عصبی نمیشم ولی اون به رشته ای که تحصیل میکردم توهین کرد حرصم گرفت واقعا رشتمم خیلی سخته درسایی که میخونم وحشتناک سخته تو هم کنکوری هستی میدونی یکی بیاد زحمتی که میکشیو مسخره کنه چه حسی بهت دست میده
خلاصه ازت معذرت میخوام اون فحشا برای تو نبود الانم شاید فک کنی بخاطر شکایت و ایناس نه اصلا اگه اروم میشی برو شکایت کن حتی درخواست دوستی دادم بهت تا کارت دانشجویی و پنل انتخاب واحد دانشجوییمو برات بفرستم که برای شکایت کارت راحتتر باشه من حاضرم جریمه هر چقدر بشه بدم من خودمم چنتا اسکرین از بقیه کاربرا دارم منم اتفاقا میخوام ازشون شکایت کنم تحقیقم کردم کجا برم دعوای ما به اونا ربطی نداشت اونا باعث شدن من بیشتر عصبی شم بیشتر فحش بدم