2777
2789
عنوان

بنظرتون علت این ک جوونا معتاد یا مجرم میشن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 35 پست

تو همه کشورهای دنیا دلایل متفاوتی داره 

ولی اصلی ترین دلیلش فقره صدرصد 

تو کشورهایی هم که اقتصادش خراب تر باشه بدتره.....

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
دقیقا چیاش

فقر؛بیکاری؛بی قانونی؛اگ قانون بود ک انقدر راحت مواد در اختیار جوون های مردم نبود.

اصلی تریناش همینان بقیه همه چرته.

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده مملکت خیلی عامل ها داره نارفیقم شامل میشه

چیه مملکت

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بدبختی فقر غم و غصه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اختلالات شخصیتی دارن مثلا افسرده هستن یا اختلالات اضطرابی دارن پناه میبرن به مواد 

یا اینکه خیلی بچه های خجالتی و کم رو و وابسته ای هستن از اونور بچه های پررو و بزن بهادر

یا اینکه خانوادشون مصرف کنندن 

یامیبینی طرف دانشجو پزشکیه مواد میزنه نخوابه درس بخونه رفته رفته میبینه معتاد شده 

یا طرف مواد میزنه میل جنسیش زیاد شه معتاد میشه 

هشتاد درصد محیط در دوران نوجوانیوقتی ارزشهای فرد داره شکل میگیره تو خانواده محله دوستان مدرسه

ممنونم خیلی کمک کننده بود بنظرتون مبنای ارزشها عوض شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

وقتی کسی درکت نکنه میری سمت یچیزی ک ارومت کنه سیگار کم کم اعتیاد به مواد مخدر

درود بر شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌ریشه تمام بیماری هایی که غلبه ی ماورائی دارد، از چشم زخم است... یعنی فرد به خاطر چشم زخمی که مبتلا شده، دچار بیماریی شده که تسلط ماورایی نیز دارد. پس باید حتما در کنار داروهایی که برای بهبودی و صحت جسم تجویز می‌شود، مشکل ماورایی رفع و آثار چشم زخم نیز محو شود. 👉🏻طبیبی که اینگونه درمان کند، طبیب واقعی است

❌مثلا ما می گوییم 👈🏻 افراد مبتلا ام اس، یا خود ارضایی یا اعتیاد یا تشنج و....... دیگر بیماریی هایی که علت آن را غلبه ی ماورا می‌دانیم.... اینها افرادی هستند که اول، چشم زخم خورده اند... 👉🏻معمولا تمام این افراد کسانی هستند که دارای ویژگی یا ویژگی های خاصی هستند.... مثلا بیشتر افرادی که درگیر ام اس شده اند یا اغلب افرادی که دچار خود ارضایی هستند یا بیشتر کسانی که معتاد هستند.. ✨همیشه در هوش و آی کیو مثال زدنی بوده اند.. 👉🏻به واسطه هوش خوبشان مبتلا به چشم زخم شدید شده اند و دچار این مسائل و غلبه ی ماورا و بدبختی های بعدی و آخرش هم نابودی ...

❌بیشتر بیمارانی که مراجعه می‌کنند، چه به این حقیر چه به دیگر اطبا، وقتی چک و بررسی می شوند، هم از لحاظ علم ابجد هم جفر و هم رمل و هم کف شناسی و چهره شناسی و زبان شناسی و ظاهر شناسی، آثار چشم زخم کاملا مشخص است..

❌گاهی اوقات، خود والدین بزرگترین عامل چشم زخم هستند... به خاطر حس حسادت یا خود برتر بینی که در قلب خودشان دارند، در جمع های خانوادگی یا دوستانه می‌نشینند و راجع به ویژگی خاص فرزندانشان صحبت می‌کنند و نمی‌دانند که با اینکار هم خودشان در حال‌ چشم زخم وارد نمودن به فرزندشان هستند و هم با تحریک حسادت دیگران باعث چشم زخم دیگران بر فرزندشان می شوند..(اینکه در دین اسلام سفارش شده نفس را مهذب کنید و رذائل را رفع کنید،آثارش اینجاها مشخص می‌شود... ببینید چقدر دین داری مهم است و عمل به سفارشات دین اهمیت دارد و خوب است که انسان رذائلی همچون دروغ یا حسادت و غیبت و... را از خود رفع کند و نفس را مهذب کند از جميع رذائل اخلاقی