یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب قطعا همسایه داره ولی جای خواب رو نمیتونم تغییر بدم . کوچه هم نیس . نور هم جوری ک خودم میخوام نور نداره اتاق ! اتاق نور دار نمیپسندم . بجاش پذیرایی غرق نور باید باشه .
میشه کمد رو انداخت دیوار مشترک که تا حدودی عایق بشه
😑😑😑 فکرشو کردم . ولی متاسفانه نمیشه . اخر اتاق یه سر کجی داره اونجارو میخوام کمد دیواری بزنم . اتاق بچه هم یه گوشش از انتهای حمام میمونه کمد میخوره دیگه جای کمد دیواری نداره
دیوار مشترک با همسایه رو گفتمچون شما میتونی صدای توی خونه خودت رو برا خواب کنترل کنی ولی همسایه نهفک ...
اخه از سه طرف دیوار همسایس . حالا یک طرفش کمد میشه یک طرف حمام . یک طرفش می مونه . کاریشم نمیشه کرد . والا من جوری تو خونه ام همه فکر میکنن من خونه نیستم . انقد بی سروصدا . ولی راست میگید بعضیا خیلی پر سروصدان
دیوار مشترک با همسایه رو گفتمچون شما میتونی صدای توی خونه خودت رو برا خواب کنترل کنی ولی همسایه نهفک ...
اخه از سه طرف دیوار همسایس . حالا یک طرفش کمد میشه یک طرف حمام . یک طرفش می مونه . کاریشم نمیشه کرد . والا من جوری تو خونه ام همه فکر میکنن من خونه نیستم . انقد بی سروصدا . ولی راست میگید بعضیا خیلی پر سروصدان