2777
2789
نه عزیزم من هر چند بار میرم چکاب با اینکه مشکلی ندارم رابطه اولش که واژن روان نیست درد داره

همین که روان نیست یعنی طبیعی نیست

واژن نباید خشک باشه اگر خشک باشه یعنی بیماری

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
مگه میشه درد نداشته باشه شما انگشتتو بزاری داخل دردت نمیگیره واقعا؟

تو حالت غیر تحریک بله دست بزنی هم درد داره 

ولی تو رابطه دردی نیست .مگه مشکلی باشه. 

کاپ هم اصلا درد نداره 

بعد ۵ سال دیگه متخصصشم

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم راستش هر چی فکر میکنم دلم میخواد استفاده کنم و بکارت برام مهم نیست اما نگرانم بعدا با کسی ازدواج ...

۹۹/۹۹ درصد مردای ایرانی و خانواده هاشون براشون مهمه

ساید برای خودت پاکیت مهم باشه

اما همسر ایندت به احتمال خیلی زیاد مهمه براش

تو بگو ۱۰۰ در ۱۰۰ مهمه

با یه وسوسه که اون بهتره و راحت تری به خودت آسیب نزن

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

منم راستش هر چی فکر میکنم دلم میخواد استفاده کنم و بکارت برام مهم نیست اما نگرانم بعدا با کسی ازدواج ...

مگه میشه بکارت مهم نباشه ، جوگیر نشو دختر خوب تحت تاثیر قرار نگیر ، پشیمون میشی هیچ راه جبران هم نداره

این همه ادم نوار استفاده میکنن

عجب 
مگه پنجره ست 😑اولا پرده نه و هایمن ممبرینثانیا تصورات غلط قاجارگونه رو کنار بزارید و درمورد آناتومی ...

😂😂خوب همون هایمن 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊