دخترم ۱۴سالشه ظهر باباش ازمدرسه آوردش .سریع منو صدازد تو اتاقش و بهم گفت سر یکی ازکلاس هاشون معلمش ون دخترم و کرده نماینده.گفته هرکسی سروصدا واذیت کرد اسمش رو بنویس دختر منم اسم دوسه نفرومینویسه آخرزنگ که معلم اسمهارو میخونه یکی از اسامی تو لیست به دخترم میگه ببخشید ( ج ن د ه) (خ را ب) (ک ص و ) دخترم بهم گفت( ف ح ش های) بدی داده نمیتونم به زبون بیارم. دیگه خودم گفتم چه ف ح شی که اینارو بزور خجالت بهم گفت. گفتم تو چی جوابش رو دادی گفت اصلا یک کلمه هم جوابش رو ندادم و فقط چشمام گرد شدن از این فحش هاش.( دخترم بسیار متین و باادب هست) گفت تو کلاس هم به کسی میخام فحش بدم میگم( گاو . الاغ. و...)خیلی ناراحت شدم. معلم هم شنبده و به اون دختر گفته قطعا رسیدگی میکنم این گ ستاخیت رو. حالا فردا خودم میخام برم مدرسه و بیارمش دفتر مدرسه ببینم چرا اینا رو به دخترم گفته
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
عزیزم حس نمیکنی همین دختر مودبتون باعت شروع دعوا بوده چرا اسماشون می نوشت تو یه کلاس همه باید پشت هم باشن نه که هم بفروشن به نظر من زیادی حساس شدید و به دخترتون یاد بدید نیاز نیست اسم مردم بنویسه بده فقط باید تظاهر میکرد جلو معلم چون نتایجش همین میشه این خوبه اگه کلاس ما بود الان زنده نبودم