2777
2789
عنوان

مهمترین ویژگی های مرد جی هستن که زن بهش توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 96 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما رفتی یه شفگغلی پیدا کنی کمک خرج بشی؟ چطور کمکش کردی؟ با خرجایی ک رو دستش گذاشتی و مجردی اون خرجا ...

من قناد خانگی ام و درآمدم خوبه. وسرمایه زندگی که الان شوهرم داره باهاش پول درمیاره همون طلاهای اول عروسیمونه که من از خرحای اضافه زدم تونستم طلا بگیرم وبا اون طلاها تونستیم خونه بگیریم پشت همسرم بودم تونست ادامه تحصیل بده مهندس ناظر ساختمانه و عروسی رو خیلی مختصر گرفتم وبا کادوهای عروسی یه ماشین گرفتیم و به مرور پیشرفتمون مشهود شد .  ولی شوهرم خودش عرضه داشت وبهش افتخار میکنم اهل هیچی نیست فقط کار منم برای پولی که در میاره ارزش قائلم وولخرج نیستم .  میتونستم معلم هم باشم خودش دوست نداشت کار کنم ومنم موندن پیش بچه هام رو بیشتر دوست داشتم 

ازدواجتون سنتی بوده؟ از اول اینطوری بوده لابد خدا بهت صبر بده فقط

اره اینطوری بود .رفتیم برای خرید عقد یه لباس فقط خرید اونم سریع باد کرد....مامانم یه بستنی گرفت....گفت این بدرد نمیخوره...من خر گفتم نه درست میشه ... دقیقا چون پول داشت زنش شدم.اما مثل گداها زندگی میکنیم

من قناد خانگی ام و درآمدم خوبه. وسرمایه زندگی که الان شوهرم داره باهاش پول درمیاره همون طلاهای اول ع ...

احسنت

نوش جانتان زندگی ای که براش زحمت کشیدین و لایقش هستین هردو

ما شاالله خوشبخت بشید

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

پول داشت .شغل خوبی داشت .قیافشم خوب بود

خب هنوزم اینارو داره که

نمیتونی یه کاری درامدی چیزی جور کنی تا کمتر ب پولش نیاز داشته باشی

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی