2777
2789
عنوان

اگه دوست داشتین بیاین واستون حمد بخونم❤🦋🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از دعای قشنگت❤🦋اسمت شیدا بود درسته؟ سرنماز دعات می کنم

التماس دعا 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
اسمتون چیه بگین اگه لایق باشم دعااتون می کنم❤🦋

گلم بخاطر کاربریم نمیتونم بگم شما دعام کنی ممنون میشم مطمنم خدا می‌شنوه حس مثبتش به هردومون برمیگرده الهی آمین اما منم برا حاجت قلبیت حمد میخونم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
گلم بخاطر کاربریم نمیتونم بگم شما دعام کنی ممنون میشم مطمنم خدا می‌شنوه حس مثبتش به هردومون برمیگرده ...

درک می کنم

میگم همونی که اسمشو نگف😂

خدا خودشو میدونم که میدونه گل. واستون دعاا می کنم❤🦋

ممنونم از شما

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
درک می کنممیگم همونی که اسمشو نگف😂خدا خودشو میدونم که میدونه گل. واستون دعاا می کنم❤🦋ممنونم از شما

قربونت عزیزم     

درک می کنممیگم همونی که اسمشو نگف😂خدا خودشو میدونم که میدونه گل. واستون دعاا می کنم❤🦋ممنونم از شما