2777
2789
عنوان

خاستگارمو رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای پسر بهتر که رد کردی! یکی از بدترین ویژگی هارو داشته کجاش اوکی بود!😂 به عنوان دانشجو روانشاسی به ...

ببین قرار اول به جای اینکه دعوت کنه رستوران جایی منو مامانمو میخواست ببره تو سرما ابشار بعد ماام میخواستیم ببینم خسیسه یا نه گفتم کافه برد کافه پاشد مامانم گفت بریم حایی اینجا جاش بده نمیتونید ک خرف بزنید زودتر بلند شد رفتیم ابشار اونجا پراز کافه هست بدوبدو رفت جلو دکه بلال سفارش داد واس خودش منم ذرت مامانم هیچی نخواست بعد به مامانم گفت مامانم خجالت میکشید گفت هیچی تازه ناهار خوردم نخرید هیچی مامانم رفت اون ور ما صحبت کنیم 

خیلی بدم اومد خیلیییی برگشتنی شب  بود اون تعارف نزد بریم شام بخوریم مامانم گفت بریم خونه شام 

با اکانت دوستم تو سایت گفتم همه گفتن دختره پرتوقعه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

منم۲۹سالمه خاستگار ندارم تا قبل ۲۵خاستگارهای پولدار و خوبی داشتم خانوادم اجازه ندادن الانم میگن شوه ...

خب منم تاالان نداشتم واقعیتش

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

آنقدر که تو تاکید داری شایدم خسیس نبودتو دنبال بهانه بودی

نه من باب دلم بود ولی دیدم چندموردشو فهمیدم ازین خسیسا هستن 

ازکجا فهمیدی خسیسه ،مثلا چ‌رفتارای داشت

تاپیک بالا توضیح دادم 

با اکانت دوستم اینجا گفتم همه گفتن ن تو توقعیت زیادیه 

ولی والا ابنجا ک من هستم همه میگن اینجوری ک ده خسیسه شماها قرار اولتون بوده باید خودش میبرد کافه خودش سفارش میداد شماها حجالت میکشیدید اونم ک پسر بروزی هستش

فقط از روی همین تشخیص دادی یا چند بار بیرون رفتین؟

قرار اول ک مهم تره والا الان کامل توضیح دادم بالا 

چندتا موردم از خودش گفت فهمیدم خسیسه قرار دومو میگفت بیرون رفتنی کجا میری بیام پیشت دور بزنیم یا ....

ببین قرار اول به جای اینکه دعوت کنه رستوران جایی منو مامانمو میخواست ببره تو سرما ابشار بعد ماام میخ ...

نه کاملا مشخصه طرف خسیسه

بالاخره آدم هرچی باشه یه رستوران تعارف میکنه دیگه.

خودش مگه نمی‌دونست قراره صحبت کنید،  آدم مگه جلو بلال فروشی میشینه از زندگی آینده و ازدواج صحبت میکنه؟!نخواسته پول کافه بده گفته بذار با کمترین هزینه جمعش کنم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

عزیز من سن وقتی میرسه ۳۵ دیگه ن خودت دوس داری ازدواج کنی ن موقعیت مناسب واست پیش میاد ممکنه زن مرده ...

یعنی مرد ۳۵ ساله زن مرده دیگه نباید ازدواج کنه؟

یا منظورتون این دختر ۳۵ ساله مناسب  خواستگار ۶۵ ساله است

سنتون کم ولی  من حس میکنم عقایدتون مال یه دهه گذشته است

جسارتا ساکن کدوم استانید؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
مطمئنی؟ بهش گفتی بریم کافه و قبول نکرد؟

تو پست بالا توضیح دادم 

من نباید بگم ک اون خودش باید بگه پسر قدیم نیست که پسر امروزی هستش 

برای قرار بعدیم میگفت کجا بیرون میری بیام ببینمت 

تو پست بالا توضیح دادم من نباید بگم ک اون خودش باید بگه پسر قدیم نیست که پسر امروزی هستش برای قرار ب ...

ای بابا اول باید مطمئن می‌شدی بعد تصمیم می‌گرفتی😐😑😑 

بعضی از پسرا تجربه ندارن خیلی بلد نیستن

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨