2777
2789
عنوان

خاستگارمو رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 78 پست
نه کاملا مشخصه طرف خسیسهبالاخره آدم هرچی باشه یه رستوران تعارف میکنه دیگه.خودش مگه نمی‌دونست قراره ص ...

اخ قربون دهنت ک متوجه شدی با اکانت دوستم اینجا پرسیدم همه گفتن تو بدی اون به سازت رقصیده

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی مرد ۳۵ ساله زن مرده دیگه نباید ازدواج کنه؟یا منظورتون این دختر ۳۵ ساله مناسب خواستگار ۶۵ ساله ...

دقیقا

اصلا الان خیلی آقایون تازه تو سن ۳۵ میوفتن به فکر ازدواج

تو تهران پر از دختر و پسرای سن بالا و مجرده.‌ الان دیگه مثلا زمان قدیم نیست، پسره تا بخواد گلیمشو از آب بکشه بیرون و برای تشکیل زندگی آماده بشه میشه ۳۵

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

قرار اول ک مهم تره والا الان کامل توضیح دادم بالا چندتا موردم از خودش گفت فهمیدم خسیسه قرار دومو میگ ...

ببین حرفت رو قبول دارم که قرار اول مهمه 

ولی من با یه مشاور صحبت می‌کردم گفت بعضی از پسرا بلد نیستن اینجور مواقع چطور رفتار کنن ، حالا یا بی تجربه ان و تا حالا دور و برشون ندیدن و آداب خواستگاری رو نمی‌دونن یا واقعا خسیس هستن

اگه مطمئنی خسیسه که هیچی ولی اگه شک داری یه مشاور با هم برین ببین چی میگه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
ای بابا اول باید مطمئن می‌شدی بعد تصمیم می‌گرفتی😐😑😑 بعضی از پسرا تجربه ندارن خیلی بلد نیستن

نه بابا خودشونو میزنن اون راه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بهتر که رد کردی میخوای چیکار ادم خسیس رو پیرت میکنه راهت درازه عزیزم موقعیت های دیگه قراره بیان سرا ...

خدا کنه عزیزگ 

اخ قربون دهنت ک متوجه شدی با اکانت دوستم اینجا پرسیدم همه گفتن تو بدی اون به سازت رقصیده

خب وقتی کسی تو کاری که تخصص نداره نظر میده همین میشه دیگه. تمام تاپیک هاشونم خیانت شوهره

غصه‌ نخور اسی کار خوبی کردی. سنتم زیاد نیست فرصت و وقت برای تصمیم درست رو داری

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ببین حرفت رو قبول دارم که قرار اول مهمه ولی من با یه مشاور صحبت می‌کردم گفت بعضی از پسرا بلد نیستن ا ...

نه چندتا مورد گفت فهمیدم خسیسه اتفاقا مسر امروزیه

خب وقتی کسی تو کاری که تخصص نداره نظر میده همین میشه دیگه. تمام تاپیک هاشونم خیانت شوهرهغصه‌ نخور اس ...

اره دقیقا رفتم تاپیکاشو دیدم بی محلی شوهر بود 

بحث خوردن نیستا بحث ارزش گذلشتنه

برا همه اینجوری نیست من تازه داره خواستگارام بهتر میشه هر چه از نظر اجتماعی رشد کنی خب طبیعتاً خواست ...

اره خداروشکر وضع خودم قراره بهتر بشه 

نه چندتا مورد گفت فهمیدم خسیسه اتفاقا مسر امروزیه

خب پس ناراحت نباش بهترین تصمیم رو گرفتی 

زندگی با آدم خسیس آدمو از زندگی سیر میکنه 

ان شاءالله به زودی یه انسان خوب و همه چی تموم میاد تو زندگیت 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
اشتباه نکن خواهر ، دختر تا یه سنی خواستگار داره...

عزیزم حرف شما نمیتونه یک کل رو دربرگیره

اون زمان قدیم بود دخترا بعد ۲۰ صورتشون پیر میشد و از زیبایی میوفتادن

الان دختره ۴۰ سالشه نگاش بکنی انگار تینیجره

خود خواهر من که ازدواجم کرد بچه هم داشت با مامانم بیرون میرفت براش خاستگار میومد 

اکثر پسر درست و حسابی هم تو سن زیر ۳۰ سال کار و کاسبی درستی ندارن مگر اینکه بچه پولدار باشن