2777
2789
عنوان

امروز گوشیم دست یکی از دانش اموزا افتاد فقط ببنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 47 پست
دیگه چیا بگو بلد بشم

مثلا کلاس هشتم بودم دختره با پسره خونه خالی قرار میزاشت یا تو کوچه خیابان به هم نخ میدادن یا دختره هم زمان با چند تا پسره بود سیگار و مشروب و مهمونی هر هفته چون هر سری میومد سر کلاس خط چشم و قیافه اش معلوم بود 🫠

فحش های خیلی رکیک و جنسی 

ببین اصلا یه چیز هایی که باور نمی کنی

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط برای نفراتی که زود رسیدن حلاله دیدنش برای بقیه حرامه

عکس خاصی نیست عزیزم. 

فقط یه لب لوچه بود 😅😅

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
زمان ما معلما چقدر ابهت داشتن لامصبا عین ملکه بودن ما هم سربازاشون😂

در مدارس پسرانه که خدایی می کردن معلما .

هر کدوم یک شلنگ فشار قوی دستشون بود - با کوچکترین حرکتی دانش آموز رو سیاه و کبود می کردن .

مخصوصا خانم معلم ها - خیلی کم تحمل بودن .

فقط برای نفراتی که زود رسیدن حلاله دیدنش برای بقیه حرامه

مارو تو حروما نریزین ما اینقدرا هم بدرد نخور نیستیم

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!
مارو تو حروما نریزین ما اینقدرا هم بدرد نخور نیستیم

😂😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

نمیزاری قفل کن لااقل احترام بزار

دوست عزیزم. عکس خودم نیست که چند بار بزارم. 

شمام برای بنده تعین تکلیف نمی کنید. 

من معذرت میخوام. عکس خاصی نیست که شما این قدز دنبالشید. یک لب هست 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
مثلا کلاس هشتم بودم دختره با پسره خونه خالی قرار میزاشت یا تو کوچه خیابان به هم نخ میدادن یا دختره ه ...

یا دختره کلاس هفتمی با یه پسر ۱۸ ساله دوست بود و قرار میزاشت و جلو خانواده اش وای میستاد دختره 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

مارو زیر سیبیلی رد کن مسلمون

نه دیگه 

دیر اومدی جات تهِ جهنمه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

نه دیگه دیر اومدی جات تهِ جهنمه

این طور نگید. من شرمنده عزیزان هستم. ولی عکس خودم نیست. 

ورگنه میزاشتم. 

یزیدحداقل از اونور چندتایی موز بفرست جهنم

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ من معذرت میخوام