2777
2789
عنوان

ازدواج کردنی پنجاه دو کیلو بودم الان پنجاه پنج بعد مادرشوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درس شد برات 

که وسط مهمونی نری روی ترازو 

و این خانم هم شناختی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

تا حالا رژیم گرفتی؟

ببین من قبلا از اینم چاق تر بودم ۳۵ کیلو با رژیم و باشگاه کم کرده بودم که شده بودم ۷۳ ولی بعد عقد خیلی شل کردم کلی فست فود چیپس پفک ک دوباره واق شدم تصمیم دارم ددویاره شروع کنم وزنمو بیارم پایین 

میگفتی شما که خودت هم از صدقه سری باباجون (پدرشوهرت) زیاد کردی!منم هنوز نون خونه بابام رو میخورم!

لابد فکر کرده خونه بابام نون نداریم بخوریم😐😐

سرتا پای حرفاش نیش و کنایس این زن

خوبه زن بابای شوهرمه ن مادرش

وزنتو چرا دقیق میگی به بقیه

وزن واقعا یه چیز شخصیه🥲😅

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

منی که قبل عقد ۷۳ بودم دو سال گذشته شدم ۱۰۳🤣کسی جرعت نداره بهم چیزی بگع میرینم بهش😏👌🏻

ولی برا سلامتیت خوب نیس ،کم کن بهتری هم از نظر سلامتی هم‌خوش اندامی 😉

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

هر ماه بیش از یک کیلو اضافه کردی😅

اشکال نداره زندگی کردم شاید اون لحضه ها خوشحال بودم 

من زود لاغر میشم قبلا از این بدتر بودم کمتر از یک سال ۳۵ کیلو کم کردم بازم میاونم دارم شروع میکنم باز 

خیلی وقته میشناسمش خیلی نیش دار حرف میزنه

پس بهانه دستشون نده

این آدمها نباید فرصت داشته باشن 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یک حرف نانردی هم میشه زد

البته که من بودم حتی باربی هم بودم روی ترازو نمیرفتم. اون هم با قاطعیت که کسی جرات نکنه!

ولی میشه بهش گفت بالاخره شوهر اونقدر خوب هست که شما زن مرد بچه دار شدی! من که زن یک پسر جوون و خوشگل شدم باید هم اضافه کنم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...