2777
2789
۷ وعده میانه

بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨

راجب خودم چی حس می‌کنی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم همسرم خیلی در حقم ظلم می‌کنه هر کاری بگی می‌کنه و قلبم پاره پاره شده به ناحق اذیتم می‌کنه ...

تاوان های کوچیک پس میده

دیگران خیلی دلشون میخواد از زندگیت بدونن

درصدش کمه ک حاجت روا بشی

@fati200030 ایدی تلگرامم سوالای حس ششمیه احساسی رو میگم حسم قویه 

تاوان های کوچیک پس میدهدیگران خیلی دلشون میخواد از زندگیت بدونندرصدش کمه ک حاجت روا بشی

امیرحسین منو دوست داره ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
تاوان های کوچیک پس میدهدیگران خیلی دلشون میخواد از زندگیت بدونندرصدش کمه ک حاجت روا بشی

بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨

راجب خودم چی حس می‌کنی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

ممنون عزیزم چه مدلی تاوان میده ایشون حتی برادر معلول منم شماتت میکنن و یه سوال جاریم برام طلسم سیاهی گرفته بود جریانش مفصله فهمیدم کار اونه ۳ ماه مردم و زنده شدم و بچمو از دست دادم اون چی کی و چه زمانی تاوان میده 

صبر اوج احترام به حکمت خداست