2777
2789

هیچ علائمی از بیش فعالی و نقص تمرکز و توجه نداره کاملا همه رفتارهاش حرف زدنش و ارتباطاتش نرماله .... اینومیگم ک الکی برچسب نزنید بهش 

فقط و فقط موقع ادرس و نشونی چیزی و دادن بهش متوجه نمیشه مثلا هرچی بهش میگم  فلان چیز  پشت مبله ک روبروته  نمیدونه روبرو چیه بعد اشاره میکنم ک اون  دستم و دنبال کن   باز متوجه نمیشه گیج ومنگ فقط نگاه میکنه 

به شدت بچه باهوشیه  اعداد رنگها احوالپرسی و الفبای انگلیسی و کامل از بره خیلی راحت انگلیسی جواب میده 

به فارسی کلی شعر قصه اعداد رنگها و همه چیزو بلده ارتباط گیریشم خیلی خوبه   پازل و راحت میچینه  و خیلی جزییات و میدونه ینی اگه بریم مغازه بعدازش بپرسی میدونه ک کفش لباس عینک کت فروشنده چی بود دقیق  با اینکه خودم صدباربرم اصلا متوجه نمیشم 

میخوام بدونم تمرکز نداشتنش رو ادرس واشاره  طبیعیه ؟ تواین سن  یا نه  میتونه نشونه ی مشکلی باشه 

لطفا اگه تجربه و اطلاعات  ندارید و بچه این سن نداشتید برچسب الکی ب بچم نزنید 💙😘

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

پسر منم همینجوریه 

دکتر بردم مشاوره رفت 

تست گرفت گفت مشکلی نداره اتفاقا متوجه میشه برای جلب توجه خودشو ب اون راه میزنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر منم همینجوریه دکتر بردم مشاوره رفت تست گرفت گفت مشکلی نداره اتفاقا متوجه میشه برای جلب توجه خودش ...

بابا خواهر من ۱۴ سالشه بخدا ادرس میدم نمیفهمه😂😂😂😂😂

خودمونم مادرامون ادرس میدادن نمیفهمیدیم

وای به حال بچه ها

بابا خواهر من ۱۴ سالشه بخدا ادرس میدم نمیفهمه😂😂😂😂😂خودمونم مادرامون ادرس میدادن نمیفهمیدیموای به ...

دکتر میگفت چتونه تا تقی ب توقی میخوره ی دستمال میگیرین ور دماغتون فین فین راه میندازین اسم قلمبه سلمبه میبندین ب بچه و اختلال روش میزارین😂اخرشم میگفت همش از بیکاریه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه من سه سال و دوماهشه 

دقیقا منم همین نگرانی رو‌در موردش دارم 

با اینکه دقیق آدرس میدم باز پیدا نمیکنه

بعدم چیز دیگه اینه که صدای گوشی رو بشدت بلند می‌کنه میگه نمی‌شنوم شوهرم میگه مشکل شنوایی داره شاید 

ولی من دوسه بار امتحانش کردم می‌شنید 

تلویزیون هم فقط تو فاصله دومتری نگاه میکنه

خدایا دوستت دارم
پسر منم همینجوریه دکتر بردم مشاوره رفت تست گرفت گفت مشکلی نداره اتفاقا متوجه میشه برای جلب توجه خودش ...

منم تاجایی ک میدونم  علائم نقص تمرکز و توجه اوتیسم و بیش فعالی اصلا نداره توبچگی درمعرض زیاد گوشی و تی وی نبوده ک بگم تمرکز و توجهش دچار اختلال شده ولی میخوام ببینم اینجوری ان بقیه یا نه

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

دکتر میگفت چتونه تا تقی ب توقی میخوره ی دستمال میگیرین ور دماغتون فین فین راه میندازین اسم قلمبه سلم ...

واقعا هم از بیکاریه

خودم رشتم روانشناسیه اصلا😂😂

حالا بچگی من اختلال اینا مد نبود

سر وزنم سرویس کرد مادرم منو

چون لاغر بودم هیچیییی هم نمیخوردم واقعا

هی این دکتر اون دکتر دارو و....

اخر یه دکتری یادمه گفت خانم برو یه سرگرمی دیگه برا خودت پیدا کن اینو بیخیال شو😂😂😂😂😂 بچه دیگه ایی چیزی بیار

منم تاجایی ک میدونم علائم نقص تمرکز و توجه اوتیسم و بیش فعالی اصلا نداره توبچگی درمعرض زیاد گوشی و ...

باور کن هیچیش نیست من ی مدت با داداشش رقابتیش کردم مثلا رقابت میکنه میگم دستمال کاغذی بده دور خودش دور میخوره ک مثلا نمیدونم‌چیه همین ک داداشش میره براش فوری میدوعه برا همین دکتر گفت الکی میخواد توجهتون و ب خودش جلب کنه 

بچه من سه سال و دوماهشه دقیقا منم همین نگرانی رو‌در موردش دارم با اینکه دقیق آدرس میدم باز پیدا نمیک ...

نمیشنوم و ک الکی میگه 😂😂😂 بچه ها اینجورن پسرمنم تلویزیون و میزاره رو اخرین درجه صدا ک از سرکوچه ک ردمیشی میفهمن ماداریم پویا میبینیم 😂😂😂  تا حواسش پرت میشه کم کمش میکنم اصلا نمیفهمه ک کم شده