2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیو میپیچونین برین پیش پارتنرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 40 پست
۲ سلل

خب فکر نمیکنی خواستگاری اومدنش حتی دیرم شده؟

هدفتون ازدواج هست یا نه؟

چند سالتونع؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دیگه همسرم ولی زمان دوستی مون هم خانواده سختگیری نداشتم میتونی بگی کلاس فوق العاده گذاشتن یا بگی می‌خوام با دوستام برم استخر یا بگو دوستم میخواد خرید کنه برای شب یلدا گفته باهم بریم و...

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
خب فکر نمیکنی خواستگاری اومدنش حتی دیرم شده؟هدفتون ازدواج هست یا نه؟چند سالتونع؟

اره هدفمون ازدواجه

بدبختی همه چی داشت خوب پیش میرفت

مامان اوستاش فوت کرد کلا از کارش بیکار شد

بعدشم تصادف کرد موتور ۳۰۰ تومنیص رو از دست داد

دیگ باز عقب افتاده 

من۲۳ ون۲۷

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

اره هدفمون ازدواجهبدبختی همه چی داشت خوب پیش میرفتمامان اوستاش فوت کرد کلا از کارش بیکار شدبعدشم تصا ...

وااای چقدر بد متاسفم عزیزم💔

خب تحصیلاتش چیه ؟ سرمایه ای براش مونده ؟

بنظرم خودتم بزن تو کار انلاین شاپ 

یه حدود ۱۰ میلیون هم برای شروع نامزدیتون کافیه

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
وااای چقدر بد متاسفم عزیزم💔خب تحصیلاتش چیه ؟ سرمایه ای براش مونده ؟بنظرم خودتم بزن تو کار انلاین شا ...

سرمایه ک درر حد ۵۰ تومن داره 

میخاد بره واسه شرکتا بپرسه ببین بهش کار میدن یان

تحصیلات نداره عزیزم

من حوصله ندارم اصلا

دیگ گفتم هروقت کار ثابت جور کردی بیا

سرمایه ک درر حد ۵۰ تومن داره میخاد بره واسه شرکتا بپرسه ببین بهش کار میدن یانتحصیلات نداره عزیزممن ح ...

واقعا برات متاسفم 

کاش دم دستم بودی میزدمت 

الان که بهت نیار داره داری تنهاش میزاری ؟؟؟؟؟

الان به حمایتت نیاز داره تو بهش عشق بده ببین چجوری صد برابرشو تحویلت میده 

من نمیگم سالهای جوانیتو بزار پای اون و اونو از صفر برسون به صد 

میگم شش ماه حمایتس کن از زندگی خودت نزن ولی حمایتش کن

چرا خاطرات دو ساله رو میندازی دور از کجا معلوم دوباره عاشق میشی ؟💔🙂

با همون ۵۰ تومن حتی ۲۰ تومنش میتونین یه جای کوچولو اجاره کنین برای اعتماد سازی انلان شاپ شروع کنین اقا هم برع شرکتا کار پیدا کنه 

با همون ۵۰ تومن حتی ۲۰ تومنش میتونین یه جای کوچولو اجاره کنین برای اعتماد سازی انلان شاپ شروع کنین ا ...

نمیدونم 

گفتش اونارو نگه میدارم واسه مراسم بفروشم

واقعا برات متاسفم کاش دم دستم بودی میزدمت الان که بهت نیار داره داری تنهاش میزاری ؟؟؟؟؟الان به حمایت ...

واقعا خاطراتی ک باهاش دارم فک نکنم هرگز فراموش کنم چون اولین کسی بود ک خاستمش 

دیگ دنبال کاره متسفانه هیچ جا بهش کار نمیدن 

ا.نم افسردگی گرفته منم همش میزنم تو سرش هوف