2777
2789

تواین مدت روزگارم سیاه کردن شوهرمم بیخیال دنبال عشق وحال خودش بلاکش کردم ازهمه جا الان دیدم زنگ زده پیام داده ک اماده شو بریم بیرون جوابشو ندادم چطورببخشم ادمی رو ک ابروبرام نزاشته وهرغلطی داره میکنه دلم ازش پره اونقدربهم بی احترامی کرد اونقدرکثافت کاری کرد دروغ گفت دلم صاف نمیشه باهاش الانم میخوادببرم بازار دوتیکه لباس بخره برام احمق فرضم کرده ک برداره ببرم مهمونی اون خانواده پستش

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

این ادم ادمی ک توبحثا ب خودش اجازه میده هرکاری کنه مثلا چت کنه بادیگران گردن نگیره کثافت کاری کنه تهشم میگ تولیاقتمونداری طلاقت میدم چون دورش پر زنو دختر کثافت ک حاصرن بخاطرتنهانبودن بامردمتاهل باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم خودتو دشمن شاد نکن... سیاست داشته باش شوهرتو بگیر تو مشتت کم کم کاری کن باهاشون قطع رابطه کنه ...

حس خوبی نسبت ب شوهرم ندارم فوق العاده دروعگو وپیت

نرو اگه بدرد نخوره و بچه نداری دلیلی نیست ک ادامه بدی بازم خودت اونو بهتر میشناسی

تاپیک قبل بخونید صفجه7اسکریناروبخون ببین چرادلم ازش خون

بنظرم برو گرونترین لباسار بخر از هرچیزی دوسه تا بردار مهمونیم برو آخر برگرد خونه بابات با لباسات😁

عزیزم میخواد لباس بخره ک ببرتم تواون مهمونی ک گفتن طلاقش بده