2777
2789
عنوان

طرف اسبشو میفروشه ی طویله خر میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 55 پست
مهم اینه که دلش شاده

😂😂😂آره خب آدم گند بزنه به لول خودش بخاطر شادیش

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه طویله با یدونه اسب با ارزش بهتر از یه طویله خره بی ارزشه

ی نفر منظورمو فهمید👏

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

دقیقاااااا

خدا لعنت کنه کسایی ک اسبو فروختن

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

باز این ضرر نکرده حتی خر هم بی فایده نیست ولی بعضی ادما... صلا حیفه اسم اینارو ادم گذاشت
به یاد شعری افتادم که می گفت :تو را خر خواندم و گشتم پشیمان که آن بیچاره را بدنام کردم

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           
ی نفر منظورمو فهمید👏

منظورت اینه ی آدم با لولو ول کرد رفت با ی عالم آدم بی لول گشت

مفهومش اینه

معنیش اونیکه ایشون گفت

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

منظورت اینه ی آدم با لولو ول کرد رفت با ی عالم آدم بی لول گشتمفهومش اینهمعنیش اونیکه ایشون گفت

درسته

همون عنوان رو خوندم تا آخر فهمیدم! بعضی ها تاپیک اول خوندن بازم نفهمیدن

دقیقا بعضی ها هنوز دارن درمورد خر و اسب نطر میدن🤣🤣🤣

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

منم فهمیدم مسخره کردم😂😂

پست بعد خودم مفهومشو گفتم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بخدا😂میگن خر اشکالش چیه

این حکایته