2777
2789
عنوان

هرکار میکنم نمیتونم ب جاری سابقم پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه به بپرسم دلیل طلاقشون چی بوده؟معمولا بعد طلاق دلشون نمیخواد ریخت خانواده شوهر ببینن، عجیبه کار ...

اعتیاد . بیکاری برادر شوهرم اره بخدا یعنی من اگر جدا بشم میرم ریخت هیچکدوم شونم نمی‌بینم نمی‌دونم چشه یعنی مراسمات اقوام شوهرم هم میان فامیل دور هستن اما خب بالاخره جدا شده می‌تونه این نیاد 

اعتیاد . بیکاری برادر شوهرم

برادر همسرتون تلاشی برای تغییر خودش نکرد؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
انگار پشیمون شده از طلاقش کاراش یه جوریه

اره خیلی عجیبه یعنی کل خانواده شوهرم میگن پشیمونه از کاراش نمی‌دونم ولی هروقت میبینمش خیلی خیلی سرخوشه انگار خیلی از تصمیمش راضیع

خدا کنه برگردنبچشون گناه داره

بچشون نابود شده ب معنای واقعی ...پسرشون بچه ای باهوش خوشحال سرزنده بازیگوش بشدت ..بود بعد طلاق انگار این بچرو بردن یکی دیگه آوردن من وقتی برای عید دیدمش ب حدی بهم ریختم جلو گریمو گرفتم نمی‌تونستم نگاش کنم ک انقد پریشون بود

بله،برای اینکه از زمان آشنایی باهاشون تاالان که ۱۱ساله جداشدم ازگل نازکتربهم نگفتیم،اونامقصرنبودن

آخه خانواده همسر من مخصوصا خواهرشوهرهام و مادرشوهرم و جاریم خیلی باهم درگیر شدن قبل طلاقشون 

نمیفهمم چرا بعضیا بعد جدایی با خانواده ای که ازش فراری بودن صمیمی میشن این مورد زیاد دیدم بعضیا میگ ...

دقیقا من اصلا درکش نمیکنم اگر بخاطر بچش باشه چون چرا اون. موقع هوایی که فقط طلاق طلاق میکرد یادش نبود یا مثلا بچش بعد چندین ماه یک روز میاد خونه مادرشوهرم مادرش مدام پشت سر هم زنگ میزنه ک بچمو بیارین یا ب بچش میگه بگو بیارنت