2777
2789
عنوان

ویروس جدیدیاکرونای سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 71 پست
ای وای....حتما و حتما مصرف گوشت قرمز یک مقدار ببر بالا اسفناج و آلو مصرف کن و مکمل های مربوطچقدر عوا ...

قربونت گلم شما ج علایمی دارید

اره جدیدا دارم فرص نیخورم جون نداره دستام

بر سازنده این ویروس لعنت

آنیلیام

من اوایل حالم بد بدی نبود ولی ای فیلم اومدم ک وای دارم میمیرم وای حالم بده هیچ کاریم نمیکردم😂دوران ...

آره ولی باورت میشه ما بااین که دو هفته رو گذروندیم هنوز سرپا نشدیم

میگن ۲۰الی ۲۵روز درگیر میکنه

خیلی اذیت شدیم واقعا خدا سلامتی بده به هممون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره ولی باورت میشه ما بااین که دو هفته رو گذروندیم هنوز سرپا نشدیممیگن ۲۰الی ۲۵روز درگیر میکنهخیلی ا ...

دکتر ب من گفت یک ماه قشنگ مث زمان ویار بارداری شده معدم بچه هامم ب زور غذا میخورن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

قربونت گلم شما ج علایمی داریداره جدیدا دارم فرص نیخورم جون نداره دستامبر سازنده این ویروس لعنت

اول تب و سردرد

گوش درد و گلو درد 

کمر درد و استخون درد

اسهال و استفراغ

۱۴روزه درگیریم

ای وای....حتما و حتما مصرف گوشت قرمز یک مقدار ببر بالا اسفناج و آلو مصرف کن و مکمل های مربوطچقدر عوا ...

من موقع کرونا کرونا نگرفتم الان این نمیدونم چه مرضی هست طفلک بچم یکبار گوش درد شد بعد بدن درد باز تب اسهال  هر روز یک مدل. خدا انشالله به حق همسایگیمون با امام رضا همه ی مریضها وپسرم و زود شفا بده

دکتر ب من گفت یک ماه قشنگ مث زمان ویار بارداری شده معدم بچه هامم ب زور غذا میخورن

دقیقا ماهم همین هستیم هر سه تامون هم تا۴کیلو وزن کم کردیم پسرم که خیلی لاغر شده

من موقع کرونا کرونا نگرفتم الان این نمیدونم چه مرضی هست طفلک بچم یکبار گوش درد شد بعد بدن درد باز تب ...

ان شاالله عزیزم خوب میشید فقط آبمیوه و سوپ مقوی بخورید 

هر روز یه علائمش میاد سراغمون 

۲۰روزی هست شاید هم بیشتر من که دیگه خسته شدم 

دقیقا ماهم همین هستیم هر سه تامون هم تا۴کیلو وزن کم کردیم پسرم که خیلی لاغر شده

تنها مزیتش همینه لاغری برا من خوبه😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ای وای عزیزم ببین خرید جیزای طبع گرم بخوربره اسهال لوپرامید عالیه کیسه اب گرم همیشه بذار رو شکمت

ممنونم از راهنماییت گلم حتما هنوز حالمون بده دکتر بهمون گفت دارو زیاد تاثیر نداره دوره اش باید بگذره اما نمیدونم دوره ش چند روزه ست🤦‍♀️