دخترتنهاعطرینه مدیر استارتر عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 73 عنوان پاک کردن تتو 36 بازدید | 8 پست تتو بزرگ سیاه دارم آرزومه پاکش کنم، دکتر گفته لیزر تمیز نمیکنه یه هاله کبود میمونه رو جاش، راه دیگه ای هم نیست،، یعنی باید منتظر بمونم علم پیشرفت کنه😞 وقتی بفهمی میبخشی، اگه کسیو نبخشیدی بدون اونو نفهمیدی امروز | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاله_ماه_16 عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 187 نه بابا برا من یدونه هست که کوچیکه ولی توش یه ماه پر شده هست . با لیزر جلسه اول نصفش رفت جلسه بعدیمم فکر کنم پاک شه کامل . سه شنبه میرم دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀
ماه_ستاره۸۵ عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 1394 نه بابا برا من یدونه هست که کوچیکه ولی توش یه ماه پر شده هست . با لیزر جلسه اول نصفش رفت جلسه بعدیمم ... چرا پاکش میکنی؟ کاربری دست ۳ تا دوسته:)
دخترتنهاعطرینه مدیر استارتر عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 73 نه بابا برا من یدونه هست که کوچیکه ولی توش یه ماه پر شده هست . با لیزر جلسه اول نصفش رفت جلسه بعدیمم ... مال من بزرگه، میگه رنگ پخش میشه، شما چ دستگاهی رفتین وقتی بفهمی میبخشی، اگه کسیو نبخشیدی بدون اونو نفهمیدی
دخترتنهاعطرینه مدیر استارتر عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 73 من فکر میکردم پاک میشه که کل دنیا دارن می زنن توروخدا اگ خاستین بزنین پیش کسی خوبی برین طراحیش خوب باشه حدقل وقتی بفهمی میبخشی، اگه کسیو نبخشیدی بدون اونو نفهمیدی
هاله_ماه_16 عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 187 چرا پاکش میکنی؟ مدرسه بهم گیرداده دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀
هاله_ماه_16 عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 187 مال من بزرگه، میگه رنگ پخش میشه، شما چ دستگاهی رفتین نمیدونم اسمشو . یه چیزی شبیه ماژیک بود از دور میگرفت نور قرمز داشت تق تق میکرد دردش زیاد بود میسوزوند . دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید قشنگا 🍀
آرام۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 298 توروخدا اگ خاستین بزنین پیش کسی خوبی برین طراحیش خوب باشه حدقل اره بعضی ها رنگ پس داده کناره هاش