2777
2789
دلیلتونم میگین منظورم هر پیرایی نیستا اتاق عمل یا علوم ازمایشگاهی ایناسطح بالاتر نه

بستگی ب علاقه و روحیت داره من اصلا از شغل یکنواخت و بی روحی مث معلمی خوشم نیومد هیچوقت 

پیرا ولی با همکارا و اکیپ بیمارستان خوش میگذره

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم من پرستاری رو مگه اسم بردم!؟من از پرستاری فراریمدرسای سخت کار سخت اونهمه زحمت حقوق کم خیلی ...

فکر کردی بقیه گل و بلبلن؟! 

اتاق عمل هم شیفت داره تعطیلی نداره مرخصی نمیدن ساعت ها باید سرپا وایسی صحنه های بدجور ببینی حقوق هم نداره 

ازمایشگاه هم همینطور 

خوددانی 

علاقم ب فیزیوتراپیه و رادیولوژیاما اگه در حد اینا نشه رتبم و به اتاق عمل و علوم ازمایشگاهی اینا بخور ...

به نظرم اگه میخوای بخون برای همین رشته هایی که دوست داری من خودم فرهنگیان میخونم و دوست هایی دارم که واقعا پیراپزشکی یا پزشکی رو دوست داشتن و به اصرار خانواده اومدن فرهنگیان و بعد سه سال پشیمون هستن ولی به خاطر تعهد خدمت نمیتونند انصراف بدن

فکر کردی بقیه گل و بلبلن؟! اتاق عمل هم شیفت داره تعطیلی نداره مرخصی نمیدن ساعت ها باید سرپا وایسی صح ...

نه فکر نکردم همه گل و بلبلن تاپیک زدم ک از نظراتتون استفاده کنم دیگه

به نظرم اگه میخوای بخون برای همین رشته هایی که دوست داری من خودم فرهنگیان میخونم و دوست هایی دارم که ...

درست میگی

اخه گفتم اگ هرچقدر تلاش کردم نشد تهش چیکار کنم

درست میگیاخه گفتم اگ هرچقدر تلاش کردم نشد تهش چیکار کنم

میخوای تهش بیای فرهنگیان که حداقل ۱۲ سال تو شغل و رشته ای باشی که علاقه چندانی بهش نداشتی، همچین ظلمی به خودت نکن، مزایای فرهنگیان اگه دوستش نداشته باشی میتونه مثل تیغ دو لبه باشه

میخوای تهش بیای فرهنگیان که حداقل ۱۲ سال تو شغل و رشته ای باشی که علاقه چندانی بهش نداشتی، همچین ظلم ...

دوستش دارم خیلی 

خانوادم دوست ندارن و مخالفن 

میدونم تو ذوق میزنن 

ولی خیلی محدودیت داره تو پوشش و اینا چیزایی شنیدم ک پشیمون شدم

اونقدر اذیت کننده نیست خوابگاهشونم خیلی خوبه یعنی اون اتفاقاتی که تو خوابگاه دانشگاه های عادی میوفته اون دزدی و...تو فرهنگیان نیست همه موقرن و چون همکارهای اینده همدیگن خیلی درست رفتار میکنن(تجربه اشناهام بود)