2777
2789
عنوان

ازدواج دختر ترک تبریز با پسر کورد🍒✨

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه جفتشون خانواده هاشون تهران بودن . دختر خالم که از 8 سالگی اومدن تهران . مثل اینکه خانواده پسره ام ...

اها پس بخاطر همین باهم چفت شدن من میگم مثلا دختره ساکن تبریز باشه پسره کردستان خیلی سخت کنار میان با هم کلا بهتره همشهری باشن

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
اها پس بخاطر همین باهم چفت شدن من میگم مثلا دختره ساکن تبریز باشه پسره کردستان خیلی سخت کنار میان با ...

اینا اصلا همو تا قبل دانشگاه تو تهران ندیده بودن که . بعدم پسره 2 سال بود اومده تهران دیگه . ولی کلا ترکیب ترک و کوردا خیلی قشنگه . 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

جشن که اگر منظورت ازدواجه که باید بگم برات نامزدی ، حنابندون و عقد و عروسی و اینا . جهیزیه اینجا عرو ...

مرسی گلم بابت توضیحاتت

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

الهییی ایشالله اگه ایندتون باهم قراره باشه ، خوشبخت شید ... پسرای کورد خیلی زن دوستن واقعا . من پارن ...

فدات گلم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

ولی اسی بهت گفته باشم که اگر با پسر کورد ازدواج می کنی حواست به دخترای فامیلشون باشه . اکثرا اگر پس ...

اوهوم مزسی عزیزم

پسره از چه لحاظ خوب باشه؟

از لحاظ اخلاقی ، چشم پاکی ، شغل و درآمد خوب و مناسب داشته باشه ، وابستگی شدید هم به خانواده نداشته ب ...

اره دقیقا همینجوریه