2777
2789
عنوان

ازدواج دختر ترک تبریز با پسر کورد🍒✨

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 57 پست
ما خودمون ترک تبریزیم . دخترخالم با کورد ازدواج کرده ارومیه کجا بود

اوکین اونا؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایی پسرامون چیکار کردن من دیگه روم نمیشه بگم سنندجیم 😂💔

🥲😂

منم از سنندجی ها بد شنیدم با احترام❤️

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

اره . حدود 7 ساله باهم ازدواج کردن همو خیلی دوس دارن . دخترخالم بچه دار نمیشه شوهرشو اگه ببینی چیجور ...

پارتنر منم اینجوریه🥲

درباره جهاز و ایناجشن هاشون مراسم های ازدواج

جشن که اگر منظورت ازدواجه که باید بگم برات نامزدی ، حنابندون و عقد و عروسی و اینا . جهیزیه اینجا عروس و داماد باهمه توی خانواده ها . اما خیلی از دخترای کورد هم جهیزیه نمیبرن و پای پسره . جشن های مختلف زیاد داریم . یکی از قشنگ ترین جشن هامون که همین شب یلداست که ما نسبت به جا های دیگه خیلی تدارکاتی تر جشن میگیریم 

پارتنر منم اینجوریه🥲

الهییی ایشالله اگه ایندتون باهم قراره باشه ، خوشبخت شید ... پسرای کورد خیلی زن دوستن واقعا . من پارنتر سابقمم کورد بود متاسفانه ولی رابطمون تموم شد اونم من تموم کردم نه اون . تا لحظه ی اخر پام وایستاد واقعا 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙