2777
2789
راهش فقط جراحیه مگر اینکه اینقد وزن کم کنین که به اون سایز برسین در اون صورت هم خیلی فرم بدو افتاده ...

بله دکتر ارتوپد گفتن دلیل اینکه شما دایم التهاب گردن دارید همینه.

مثلاً یکم سرپا باشم سریع کردن درد میگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دکتر ارتوپد گفتن دلیل اینکه شما دایم التهاب گردن دارید همینه.مثلاً یکم سرپا باشم سریع کردن درد م ...

خیلیها جراحی میکنن شماهم انجام بدین دکترتون خوب باشه نتیجه اش عالی میشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

مامان من چند سال پیش عمل کردولی خیلی جالب نشدهزیر سینه یه حالتی میشه اگه سنت کمه با رژیم و ورزش اولی ...

تهران هستید؟ اگر تونستید بگید کدوم دکتر؟یعنی زیر سینه چروک میشه؟

سنم۳۰هست.

خیلی ناراحتم بابت این موضوع.

تهران هستید؟ اگر تونستید بگید کدوم دکتر؟یعنی زیر سینه چروک میشه؟سنم۳۰هست.خیلی ناراحتم بابت این موضوع ...

ن تهران نیستم

پیش دکتر زیبایی عمل کرد

بله یه حالتی مثل چروک یا لایه لایه شده

باور کن با ورزش مرتب و سالم خوری راحت برطرف میشه

ربطی به اضافه وزن نداره باید چربی بدن و بیاری پایین 

رجینا فلنجی هستم.
ن تهران نیستمپیش دکتر زیبایی عمل کردبله یه حالتی مثل چروک یا لایه لایه شدهباور کن با ورزش مرتب و سال ...

شما رژیم خاصی ندارید که بهم بدید؟

من۶۰کیلو هستم.دلم میخواد سایزسینه۷۰بشه.

دکتر تغذیه میگفت تا۴۸کیلو جا داری که وزنت کم کنی.

تا حالا کاری براش انجام دادین؟میگن عمل اما من میترسم از عوارض های بعدش.یکی توی همین سایت میگفت دوستش ...

ببین من راهنمایی دبیرستان وزنم بالا بود خیلی بزرگتر بودن دیگه لاغر کردم اونا هم کوچیکه شدن تازه الان شدن 85،90 الان درگیر بارداری و بعدش شیردهی هستم میخواستم بعداً راجع به عمل تحقیق کنم