2777
2789
عنوان

نظرتون چیه افرادی ک جنبه ندارن واردنشین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست
بنظرمن شمالیاظریف ترهستن وچهرشون هم ت سن بالا جوان ترمیمونه اماکورداکمی سریع چهرشون وتغییرمیکنه

واقعا ایران زندگی میکنی؟؟ شمالی‌ها سفید و درشت و قدبلند هستن  کجا ظریف تر هستن ؟؟؟هیچ جای ایران قد وبالا و هیکل دختر شمال رو نداره     اون کوردها که زود پیر میشن و خوشگل تر هستن سنندجی هستن کوردها ایلام و کرمانشاه خیلی دیر پیر میشن چهره ظریفی دارن مردهاشون هم قد بلند و ظریف هستن      

واقعا ایران زندگی میکنی؟؟ شمالی‌ها سفید و درشت و قدبلند هستن کجا ظریف تر هستن ؟؟؟هیچ جای ایران قد و ...

من خودم ازسمتی مازندران هستم ومتولداونجام،اکثرشون ظریف هستن حتی مردای قومیت های دیگ خیلی جذب خانومای شمالی میشن این صرفانظرمن نیس این مورد چندین باردیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم ازسمتی مازندران هستم ومتولداونجام،اکثرشون ظریف هستن حتی مردای قومیت های دیگ خیلی جذب خانومای ...

تهرانم اکثر زنهای شمالی که اینجا هستن ی سرو گردن از بقیه بلند ترن و خیلی سفیدن  از دور که میان از رو هیکلشون همه میدونن طرف شمالیه  

نمی دونم چراااینطورشد فارس هم دوس دارن معمولا

کردها معمولا ترکها رو دوست دارن و اونا رو آدمهای خوبی میدونن اکثرا هم که دختراشون سفیدن دست پختشون و غذاهاشون عالیه  مردهای کرد هم دختر سفید دوست دارن خیلی هم شکمو هستن 

کردها معمولا ترکها رو دوست دارن و اونا رو آدمهای خوبی میدونن اکثرا هم که دختراشون سفیدن دست پختشون و ...

امابعضی هاشون هم با غریبه ازدواج نمیکنن،خیلیم اهل ابراز علاقه کلامی هستن هیچ قومیتی دیگ ب این صورت ندیدم

کردها معمولا ترکها رو دوست دارن و اونا رو آدمهای خوبی میدونن اکثرا هم که دختراشون سفیدن دست پختشون و ...

دخترای کوردمعمولازیادی اهل عمل زیبایی وآرایش این چیزا هستن،رفتارشون هم معمولا ظریف نیس چیزی ک من دیدم