2777
2789

معمولا تو آموزشگاهها همه سازها قیمتشون یکیه 

باید بری بپرسی از آموزشگاه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من دلشتم سنتور یاد میگرفتم گفتم اول دف میخوام استادم گفت دف زیاد سخت نیست سنتور یاد بگیر بعدش دف، تنبک هم خوبه اگر یاد بگیری اول بعدش دف اسونتره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنبال یه ساز ارزونم زودم یا بگیرم

سنتور فکر کنم قیمت بالا باشه ببین تنبک و دف چنده من حالم بهتر شه ادانه مبدم ولش کردم. دف رو هم میرم چون علاقه دارن

ببین علاقه‌ت چیه من با دختر یکی از اشناهامون شروع کردم میخواستیم دف یاد بگیریم ک پدر مادر طرفرگفتن تنبک بهتره ولی اونم دوستش نداشت ولش کرد.

اول از همع علاقه‌ت مهمه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من دف دوست دارن بیشتر ویالون خیلی دوست دارم

ویالون ک میگن سخته و ساز گرونی هست.

منم عاشق قانون بودم سازش گرون بود سنتوز ک شبیه‌ بود انتخاب کردم اگرسنتی  دوست داری میتونی حای ویالون کمانچه یاد بگیری ک اونم ساز سختی هست.

استادم میگفت اسون ترین ساز دف هست. اگر دف علاقه دازی برو.

اول صدای موسیقی چندتا ساز رو گوش بده ببین چی خوشت میاد

ویالون ک میگن سخته و ساز گرونی هست.منم عاشق قانون بودم سازش گرون بود سنتوز ک شبیه‌ بود انتخاب کردم ا ...

به نظرت اگه برم کلاس دف چقدر طول میکشه حدودا بتونم بزنم

به نظرت اگه برم کلاس دف چقدر طول میکشه حدودا بتونم بزنم

بستگی ب خودت داره  و تمرینی ک میکنی هرچی بیتشر تمرین کنی بهتر یاد میگیری.

طرف یک‌سال میتونی خیلی خوب بزتی ولی استادی طول میگشه

بستگی ب خودت داره و تمرینی ک میکنی هرچی بیتشر تمرین کنی بهتر یاد میگیری.طرف یک‌سال میتونی خیلی خوب ...

استاد که نمیشه شد 

همون درحدی که قشنگ بزنم اطرافیان  خوششون بیاد 

ساز قانون چه قیمت

استاد که نمیشه شد همون درحدی که قشنگ بزنم اطرافیان خوششون بیاد ساز قانون چه قیمت

سال فبل ک سرج کردم از ۲۰ ب بالا بود بهترینش ۳۵ میل بود

استاد که نمیشه شد همون درحدی که قشنگ بزنم اطرافیان خوششون بیاد ساز قانون چه قیمت

الان سرج کردم‌ترپ‌مخم سوت کشبد

پس همون دف 😅۶ ماهه به نظرت میتونم یاد بگیرم قشنگ بزنم

نمیدونم من‌دف کار نکردم ولی تنبک و سنتور بخوای پایه یاد بگیری شش ماه طول میشکه تا ی سال میتونی چنوتا قطعه بزنی خوب

ولی همهی اینا ب تمرین و تکرار بستگی داره