2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به زن دوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2561 بازدید | 219 پست
اره خوشم میاد ن من زن دوم نیستم ولی زن دوم شدن هزار بار شرف داره ب اینکه سال ب سال پارتنر عوض کنی . ...

این دو تا اصلا انتخاب بین بد و بدتر نیستا 😂

اولی که هرزگیه دومی هم نابود کردن یه زندگیه 

بابا توروخدا یکم فکر .. 

جدی دلم میخواد ایسگا کرده باشی و هچین طرز فکری نداشته باشی

آره الانم گزارش زدن😂چرا دفاع از گی ها آزاده ما دو کلمه میگیم چند همسری میشه کیک . اینم ی نظره چطور ...

باور نمیشه همه موصاعت حال بهم‌زن تو یه کامنت باهم جا بشن 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره الانم گزارش زدن😂چرا دفاع از گی ها آزاده ما دو کلمه میگیم چند همسری میشه کیک . اینم ی نظره چطور ...

اونم عادی نیس والا

هیچکدومش عادی نیس

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

راستش دیدتون برام عجیبه۹۹ درصد خانومایی که دیدم دید شمارو ندارنخانوما معمولا دوست ندارن محبت شوهرشون ...

چون شما محدود می‌بینید و به خودتون فکر می‌کنید گلم 

چند همسری مال هر مردی نیست ، فقط مردای قوی میتونن از پس چنین چیزی بربیان البته مرد های ضعیف هم‌که گاها چند همسر بگیرن زبون میشن ولی در اصل برای مرد های قوی هست .این یعنی از هر نظر اون مرد در سطحی هست که میتونه به چند زن عشق بده حمایت کنه تولید نسل بکنه و خانواده بسازه . 

ن عزیزم ای چه حرفیه.من اصلا تو این جور تایپک ها نظر نمیدم سعی میکنم بخونم.نظر ابن دوس بر خلاف همه دو ...

دقیقا نظرش درحد همون کلمه ای بود که عرض کردم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

منکه انقد سراین مسئله خیانت روحم آسیب دیده که اگه شوهرم ده تا زنم بگیره دیگه برام مهم نیس آب که از سرگذشت چه یک وجب چه صدوجب...از همه مردا بدم میاد ..قبلنا حتی به نگاه کردن همسرمم به یه زن دیگه حساس بودم اما الان هیچی..چون دیگه برام ارزشی نداره

منم باهاتون موافق بودم تا اینکه توی این تاپیک دیدم بعضیا از زن دوم دفاع میکنن😐مثل اینکه واقعا بعضیا ...

بببین اونایی که دفاع میکنن یا خودشون زن دوم هستن یا عاشق شوهرشون نیستن براشون مهم نیس دیگ غیر از این وجود نداره 😐😐

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

شما درست میگی اینکار درست نیست من منظورم اینکه گاهی از سر مجبوریه نه خودخواهی

هیچ اجباری اجازه شکستن قلب یه انسانی رو به آدم نمیده

حالا بچه های طلاق بمانند

نشنیدی

اگر قلب کسی رو بشکنی

نمیتونی به وسعت دنیا کفاره ش رو بدی

گوگول سرچ کنی اسم  ناقل سخن که امامی هستن

میاد

موفق باشید

اره عقل تو درسته که دوست داری شوهرت یه زن دیگه داشته باشه از اون هزارتا بیماری جنسی بگیره بیاره به ت ...

چرا بگیره . خوبییی .مگه قراره بره از تو جوب پیداش بکنه . 

الله اکبر . چطور شوهرت ار تو بیماری  نمیگیره .خب اونم‌شوهرشه  .مگه همه وبا دارن یا انقدر با این و اون بودن که هزار جور ویروس داشته باشن . 

چون شما محدود می‌بینید و به خودتون فکر می‌کنید گلم چند همسری مال هر مردی نیست ، فقط مردای قوی میتونن ...

دورت بگردم آدمه، انسانه 

شیر نیست که چند تا ماده بگیره محافظت و تولید مثل کنه🤣

در خطر انقراض نیستیم که 🤣