2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به زن دوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 215 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیدم مردی که دو تا زن گرفت کلی بچه و همه بچه ها تردش کردن و الان هیچ کدوم زنا تو پیری کنارش نیستن 

هر وقت مردی یا کسی اینو گفت برو اون ایه قرانو نشونش بده که نوشته که اگر بتوانید مساوات رعایت کنید که البته نمیتوانید 

خدا به شرط توانستن گفته و در ادامه گفته مردا نمیتونن مساوات برقرار کنن 

من بچه بودم دوست داشتم با دوست صمیمیم هوو بشیم یه عرب پولدار بیاد دوتامونو بگیره فقط به من دست نزنه دوستمو حامله کنه😂😂

حتی توافق هم کرده بودیم رو این موضوع😂😂 ولی در واقعیت مردی که ۲تا زن همزمان بخواد مشکل جنسی داره به نظرم

بنظر من هیچ زنی از سر خوش زن دوم نمیشه حتما نیاز عاطفی و جنسی ومالی داشته و راهی نداشته مجبور شده زن دوم شه مثلا دختری که ۳۶سالشه اصلا خاستگار نداره اوضاع خونه پدریشم بده مجبوره زن دوم شه اگه شرایطش پیش بیاد😐

منم دیدم مردی که دو تا زن گرفت کلی بچه و همه بچه ها تردش کردن و الان هیچ کدوم زنا تو پیری کنارش نیست ...

اونا نمیتونن یدونه زنو فراهم کنن والا

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

آقایون ایرانی از شرع و دین یکی این رو قبول دارن یه تقسیم ارث و دیه بیشتر. ولی موقع مهریه یقه جر میدن ...

بعد منی که متنفرم از همچین کیسی دقیقا همین به پستم خورد😂

به نظر من اگه اینطور شد زن اول باید ول کنه بره چون توهینه بهش و همچنین کسی نباید بره زن دوم کسی بشه مگه مجرد کمه این چیزا تو جاهایی که فرهنگشون پایینه رواج داره 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

دهتا زن بگیرن ولی بعد طلاق ا🤷 هیچ دلیلی ندارن همزمان چندتا همسر داشته  باشن مگه حیوانن 

نظرم راجب  این حیوانات چیز خاصی نمیتونه باشه حیوانات مولدین حیوانشون تولید میشن به صورت حرام،زاده میشه به حیوان ایراد گرفت خیر