2777
2789

فقط چون دلم پر بود خواستم بنویسم اگه راهنماییم کردین خیلی خوشحال میشم

من ۱۵ سالمه دهم انسانی ام 

یک زندگی مزخرف برای خودم درست کردم که نگو و نپرس 

هرروز صبح بیدار میشم لباس میپوشم میرم مدرسه میام ناهار میخورم گوشی نگاه میکنم درس میخونم میخوابم و دوباره کل برنامه زندگیم همین شده 

نه تفریحی نه گردشی نه دورهمی و نه هیچی امروز تعطیل شدیم به خاطر برف همه خانواده رفتن بیرون که عکس برفی بگیرن و فلان منی که تا پارسال عاشق برف بودم حتی تا پشت شیشه نرفتم برف رو ببینم دیشب شنیدم مدرسه ها تعطیله هیچ عکس العملی نداشتم نه خوشحال شدم نه هیچی ایتقدر بی حس و بی حوصله شدم از سوم فروردین تا حالا بیرون از خونه نرفتم هیچ عکسی از خودم نگرفتم فقط رفت و برگشت مدرسه کل تابستون رو هم همینجوری صبح بیدار میشدم گوشی نگاه میکردم شب میخوابیدم همین قدر دیگه خسته شدم از این زندگی نمیخوام تو واقعیت زندگی کنم تو ذهنم یک دختر رویایی ساختم و دارم تو ذهنم زندگی میکنم چند ماهه اتاقم رو جمع نکردم هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم همین درس رو فقط میخونم اصلا نمیدونم چرا میخونم واسه چی میخونم تا حالا همه نمره هام بالاترین نمره کلاس بوده ۱۹ و ۲۰ بوده نمره هام بچه های کلاسمون ۱۸ میگیرن میخوان از خوشحالی پرواز کنن ولی من هیچ حسی ندارم دوست دارم تغییر کنم یک زندگی واقعی برای خودم بسازم و از رویا خارج شم حوصله هیچی رو ندارم قیافه ام افتضاحه نمیخوام حتی چشمم به خودم بیفته اینقدر که از خودم متنفرم از هیکلم متنفرم از همه چی متنفرم کاشکی یا بمیرم یا از این وضعیت در بیام نمی‌خوام لحظه ای زندگی کنم

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشیت رو بزاری کنار به روال عادی زندگیت بر میگردی تا حد زیادی

فکر کن گوشی نداری 

اونوقت حوصله‌ات سر میره مجبوری بری بیرون و مهمونی اونوقت معاشرت با دیگران کم کم بهترت میکنه

گوشیت رو بزاری کنار به روال عادی زندگیت بر میگردی تا حد زیادیفکر کن گوشی نداری اونوقت حوصله‌ات سر می ...

نه تابستون یک ماه گوشیم از دستم افتاد شکست یک ماه گوشی نداشتم کل روز رو تخت خواب بودم و فکر میکردم و تو رویا زندگی میکردم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

سلام عزیزم

کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی تو تهران حرف اول رو میزنه توی کمترین زمان ممکن مشکل رو از طریق نقشه مغزی رنگی که کاملا بی خطر هست متوجه میشن و روی اون نقاطی که فرد مشکل داره کار میکنند 

امیدوارم مشکل تون حل بشه

اسمشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹