2777
2789
عنوان

طلسم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 157 پست
با این ها باطل نمیشه

یه عالمی میگفت مشهد یک خاصیتی داره که وقتی وارد حرم و صحن و سزای امام رضا میشی سنگین ترین طلسم هارو باطل میکنه

روزگار به شکل عادی میگذشت تا اینکه درد نجف آمدن به جانمان افتاد🌱
خب یه راهکار بیشتر نداری بری بندر عباس پیش مامازار

بله من پیش اون هم یه دوره دیدم

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه باید بری ببیننت بعد میان با اون موکل ها حرف میزنن که ولت کنن ولی خب خواسته هاشون باید برآورده بشه ...

اگرم نرن قفلش میکنه دیگه کاری باهات ندارن حتی میتونی استفاده کنی ازش 

نه بخدا شماره ندارم ولی بهش میگن سید کنجی میگن خونه اش هفتاد تا اتاق داره همیشه پر از مراجعه کننده

جدا حالا از کجا پیدا کنم ادرسش😔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
چی هست عزیزم

طلسمی که در بالا مشاهده میکنید یکی از قویترین نمونه های 💥بطلان سحر💥 است.در این نمونه بطلان سحر تمامی دعاهای نجس و موکلداری که تا کنون برای شما انجام شده است بطور کامل پاک خواهد شد.تنها این نمونه بطلان سحر است که میتواند دعاهای یه ودی و مسیحی و صبی را به طور کامل پاک کند
نحوه انجام کار:
در ابتدای کانال آموزش ساخت کاغذ زعفرانی جهت انجام طلسم را آموزش دادیم،با همان روش پنج کاغذ آماده کنید و با خودکار مشکی طلسم فوق را بر روی هر پنج کاغذ بکشید. برای قسمت متغیر نیازاست که به ادمینهای کانال  نام کوچک و نام مادر فردی که میخواهد بطلان بر روی او انجام شود را ارسال کنید تا متغیر ها را برای شما ارسال کنند .(خود نویسنده طلسم هم میتواند برای خودش بنویسد)👈یعنی در اصل خودتان میتوانید برای خودتان بطلان سحر بنویسید.
برای بطلان سحر به یک عدد بخور سرخ احتیاج دارید(بخور سرخ بسته بندی شده در بدنه سنگی-اصلی)
ظرف بخور سرخ را خالی کرده و تمام پودر بخور سرخ درون آن را خالی کنید و به پنج قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را درون یک کاغذ طلسم که از قبل نوشته اید ریخته و با چسب نواری خوب بسته بندی کنید.
(تصویر بخور سرخ(نمونه اصلی) در کانال موجود است)
هر سه شنبه یکی از کاغذ های بسته بندی شده را بر روی ذغال گداخته بگذارید تا دود کند و بسوزد.
بعضی افراد مقداری ذغال گداخته را در ظرفی (منقل) بر روی زمین گذاشته و طلسم را میسوزانند که با این روش دود بسیاری به لباس و تن آنها برخورد میکند که روشی بسیار خوب و عالی است. اگر هم امکان این روش وجود نداشت ، بر روی گاز و شعله بگذارید و با دست مقداری از دود را به سمت خودتان و لباستان بفرستید.و اگر بطلان برای فرد دیگری درحال انجام است این قسمت کار یعنی دود دادن به سمت خود لازم نیست.
نیازی نیست که عمل سوزاندن حتما در منزل خودتان باشد بلکه در هر جایی میتوان این کار را انجام داد.(درمنزل هم هیچ ایرادی ندارد و مشکلی ایجاد نمیکند)
سعی کنید پس از هر سوزاندن ، خاکستر طلسم و بخورات را به بیرون از خانه برده و در سطل آشغال بندازید.اگر هم ذغال ها را بهمراه خاکستر طلسم همه را باهم دور بریزید که بسیار بهتر است.
نگذارید از بقایای سوزاندنیهای قبلی در هفته بعد چیزی در منزلتان باشد.
بعد از گذشت پنج هفته تمامی طلسمات شما بطلان شده و به راحتی خود را از شر طلسمات ناخواسته پاک نموده اید.✨💯✨(از این بطلان سحر قویتر و بالاتر وجود نخواهد داشت و حتی دعاهای نجس🔱 راهم باطل میکند)💫💯💫

ظرف خالی شده ی بخور سرخ را همان موقع بسته بندی طلسمات درون کاغذ ،میتوان در محیط خارج منزل رها کرد یا در سطل زباله بیرون منزل انداخت.ظرف بخور سرخ اعمالی ندارد و فقط از منزلتان آن را خارج کنید و دوور بندازید.به همین سادگی

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
حالت تداخل: ممکن است نیاز باشد بعد از بطلان سحر طلسمی دیگر اجرا شود در این حالت میتوان بعد از سوزاندن بسته دوم از بطلان سحر میتوان طلسم محبتی را آغاز کرد و هم زمان از آن به بعد محبتی و بطلان را همزمان پیش برد
👈💥مثال:ممکن است نیاز همزمان به بطلان سحر بین دونفر و انجام طلسم محبتی بین همان دونفر باشد: ✍🏻 در این حالت در هفته اول اولین قسمت از سوزاندنی بطلان سحر را میسوزانید و در هفته بعد دومین سوزاندنی بطلان سحر رو سازنده و میتوان درجا عملیات انجام طلسم محبتی را اجرا کنید و از آن به بعد محبتی و بطلان را باهم پیش ببرید

پس👈لازم نیست تا انتهای 5 هفته صبر کنید بعد طلسمی دیگر را آغاز کنید🌷🌸🌷
👇👇👇👇👇👇👇👇👇

💥سوال رایج:
بسیاری افراد سوال میپرسند که آیا میشود با یک بخور سرخ برای دونفر یا بیشتر ،طلسم بطلان سحر نوشت؟؟
پاسخ: خیر - برای هر طلسم یک هدیه به موکل تعیین شده است تا به واسطه دریافت آن هدیه طلسم را اجرا کن،هدیه هر طلسم بطلان سحر مذکور یک عدد بخور سرخ در اندازه و ظرف مشخص و با اداب مشخص است و تحت هیچ عنوان نمیشود برای دونفر یا بیشتر از یک بخور سرخ استفاده نمود.👉

🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
مامازار الکیه قبلا میگفتن تبریز الان میگن بندر

کیه اصلا؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
یه عالمی میگفت مشهد یک خاصیتی داره که وقتی وارد حرم و صحن و سزای امام رضا میشی سنگین ترین طلسم هارو ...

من رفتم عزیزم هیچ

بزار ببینم کسی نداره خودش هست بستک بی نهایت مردم منطقه قبولش دارن

ممنون عزیزم بهت درخواست میدم

طلسمی که در بالا مشاهده میکنید یکی از قویترین نمونه های 💥بطلان سحر💥 است.در این نمونه بطلان سحر تما ...

خب کسی نیست انجام بده؟ادم نیترسه اشتباه انجام بده 

کاربری دست دو نفر