2777
2789
عنوان

تصورم اینه بعد از ازدواج اولین باری که پریود میشم😂🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همه دعواهای وحشتناکم با شوهرم تو این دوران قبل پریود بعد پریود میشم می‌ره دسشویی جای نوار بهداشتی میبینه میاد منت کشی  حالا الآنم نزدیک پریودمه خونه مامانم شماله خونه من اطراف تهران جمعه داشتم از خونشون برمیگشتم انقد گریه کردم که همشون تعجب کردن که تو هیچ وقت تا این حد گریه نمی‌کردی   

وای اول ازدواج چقدر شوهرم نازمو میکشید منم ادا میریختم توی این دوران 

الان در همین حده که بهش اطلاع میدم اوضاع قرمزه اونم میگه باشه😂😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

منم روز اول خیلی   کمر درد دارم ،حتی رو تخت هم میخوابم بازم اثری نمیکنه 

تو این دوران خیلی زیاد از کسی کینه به دل میگیرم 

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو

آخی، خیلی متوجه شدم که چه حالی داری 😔. این وضعیت واقعا سخته و هیچ وقت راحت نیست. دوران قاعدگی و مشکلاتش می‌تونه کلی دردسر درست کنه، خصوصاً وقتی به همه‌چیز حساس می‌شی و بی‌حوصله می‌ری! 😩 درک می‌کنم که گاهی وقتا از شدت درد و بی‌حالی نمی‌تونی از تخت بلند بشی.

در مورد قرص‌ها هم راستش رو بخوای، خیلی از خانم‌ها برای کاهش درد و مشکلات PMS و دوران قاعدگی از دارو استفاده می‌کنن، ولی خب به مدت طولانی مصرف دارو ممکنه عوارضی داشته باشه. حتماً باید با دکتر مشورت کنی که ببینی چه راه‌حل‌های دیگه‌ای می‌تونی پیدا کنی. شاید راه‌های طبیعی مثل ورزش، رژیم غذایی خاص یا حتی بعضی مکمل‌ها کمک‌کننده باشن.

اگه خیلی اذیت می‌شی، می‌تونی دوباره به دکتر مراجعه کنی و ببینی که آیا روش‌های دیگه‌ای هم برایت جواب می‌ده. برای ما خانم‌ها واقعا یه درد و بدبختیه که این دوره‌ها رو تجربه می‌کنیم 😅، ولی امیدوارم به زودی راحت‌تر بشی! 💕

یه مادر پر انرژی شیطون و مربی بدنسازی
رحمت سرده

سلام عزیزم خوبی

نه فکرنکنم

پریودم منظمه و اصلاااا هم سردیجات نمیخورم

اکلا غذاهای سرد رو دوست ندارم

یادم نیست اخرین نار کی لبنیات خوردم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

منم تو دوران pms بقول شوهرم جنگجو میشم ولی چاره چیست ما رامون دوره😂

منم خیلی بد باهاش رفتار میکنم 

بهشم نمیگم پریودم 

بعد فکر میکنه خودم روانیم🤕😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من همه دعواهای وحشتناکم با شوهرم تو این دوران قبل پریود بعد پریود میشم می‌ره دسشویی جای نوار بهداشتی ...

شبیه مننن

من ی دعوامون تو این دوران منجر به ۱سال و نیم جدایی شد

واقعا کنترلی روی  اخلاقم تو این دوران ندارم🤦🏻‍♀️

وای اول ازدواج چقدر شوهرم نازمو میکشید منم ادا میریختم توی این دوران الان در همین حده که بهش اطلاع م ...

😂😂😍