انشالله تو این روز عزیز سالروز شهادت بانو همه مون حاجت روا بشیم... منم خوب بشم دیگه افسرده نباشم برگردم به حالت اولم.. بانو خواهش میکنم تو این روز دست رد به سینه م نزن و کمکم کن.. 🥺😭بیایم بانو رو به دست های بریده پسرش قسم بدیم دستمون رو بگیره 😭🤲🤲💔
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
دوستان من اشتباه کردم باهم دعوا نکنید بجاش بیاید دعا کنیم برای هم 🤲🥲🖤
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا یا شهادت یا وفات دنبال چی میگردین آخه.مهم اینه دعا کنیم برای هم .وار این بانو حاحتتون رو بخواین ...
الهی صد امین 🤲🤲💔
دعا میکنم برات چون خودم درگیر افسردگی بودم الان بهترم ولی مثل قبل دیگه نیستم .تو هم برای منو و بچه ه ...
خیلی ممنون عزیزم حتما انشالله که حاجت روا بشین و شما و همه خانواده تون زیر سایه حضرت و در پناه حق همیشه شاد و سلامت باشید 🤲🧡🧡