2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بره سربازی مادر و پدرشوهرم اصلا براشون مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 53 پست

منح یک ماه بعد از عروسیم مادرشوهرم به من زنگ میزد میگفت شوهرت باید بره سربازی ، منم میگفتم باشه راضیش میکنم بره، مخالفت نمیکردم ، ولی یعد به شوهرم میگفتم بری دق میکنم ، نری هاااا میگفت نه بابا نمیرم ، منم میگفتم راضی نمیشه بره😁 بعدشم بعد از چند سال سربازیشو خرید و تموم

عزیزم من گفتم بلاخره بخاطر سن پدرش معاف میشه اما نشدچون تک پسره

مهم نیس انقدا اما جالبع ک خانوادت گذاشتن 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی به پسرشون میگن زودتر برو سربازی یعنی این موضوع مهمه و احتمالا به کسی که سربازی نرفته اصلا دختر نمی دن.

دلیلی برای ناراحتی وجود نداره شما هم باید قبل از جواب دادن به همسرتون به این موضوع فکر می کردید

ناراحتی شما هم دلیل نمیشه که پدرشوهر و مادر شوهرتون به فکر آینده پسرشون نباشن

عزیزم من گفتم بلاخره بخاطر سن پدرش معاف میشه اما نشدچون تک پسره

شما  تا  طرف  کار درست درمون نداره   عروسی نمیکردی

عقد  میموندی

حالا چاره نیست    بزارید بره    براش بهتره 

وقتی درس نمیخونه و کار و کاسبی درستی هم نداره وفعلا مسافرکشی میکنه پس به نفعشه بره سربازی ....این حسی که شما داری بچگانه و احساسیه .... شما مو میبینی و پدرومادرش پیچش مو....

عزیزم اونها بهترین کار را میکنن میخوان با محبت افراطی باعث نشن خدایی نکرده سرد بشه ....بذار بره و بیاد ...اخرش که باید بره ، اگه الان نره دوسال بعد ابدا دیگه نمیره و برای همیشه اوضاعتون همینطور میمونه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما تا طرف کار درست درمون نداره عروسی نمیکردیعقد میموندیحالا چاره نیست بزارید بره براش ب ...

کار داشت مغازه داشت چون مشتری کم داشت جمعش کرد

بعدشم الان حقوق کارمندی هم کفاف زندگی رو نمیدونه 

بخداا هر کاری بگی میکنه میخواد لاقل با سربازیش یه اشنایی کسی توو یه کار اداری استخدامش کنه

وقتی درس نمیخونه و کار و کاسبی درستی هم نداره وفعلا مسافرکشی میکنه پس به نفعشه بره سربازی ....این حس ...

عزیزم من ک درک میکنم میفهمم اما از گفتنش ب پدر مادر خودم سختمه میترسم حرف بزنن بگن دیدی گفتم سربازی نکرده ازدواج نکن و کردی الانم ی ماه باید منتظر باشی شوهزت برگرده

الان سربازی رفتن که خوب شد حقوق بالای میدن بعد متاهل توشهرخودش خدمت میکنه دگه نگران نباش ب اندازه یه ...

مطمانین تو شهر خودش؟بعدشم من از رفتن ب خونه پدرم و مادرم میترسم میترسم بگم میخواد بره سربازی حرف بزنن بگن دیدی گفتیم با پسری ک سربازی نکرده ازدواح نکن خودت کردی 

مطمانین تو شهر خودش؟بعدشم من از رفتن ب خونه پدرم و مادرم میترسم میترسم بگم میخواد بره سربازی حرف بزن ...

جور دیگه بگو

بگو تحقیق کردم شرایط سربازی خیلی خوب شده حقوق کارمندی میدن بهش گیر دادم باید بری سربازی خدا کنه بتونم راضیش کنم

یه مدلی بگو انگار خودت داری اصرار میکنی بره سربازی