2777
2789
عنوان

چقد پسرا گناه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 91 پست

شاید اگه شرایط ازدواج راحت تر بود انقد تو جامعه بی بند و باری نمیدیدیم 

متعهد به قلبی که نبود و نخاست تنها برای من باشه 🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

بخدا انقد دغدغه دااارنخونه،ماشین،پول برا عروسیبعضی خانوادها جهاز هم نمیارن،اوناروهم باید بگیرن

الکی میگن دخترا

تا یکی بیاد قبول میکنن

دخترای جاریم دیدم انقدر کلاس میذارن یه یارو اومده کار درست حسابی نداشت اینا قبول کردن پسره قبول نکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعاً خیلی گناه دارن

و همچنین وقتی میبینم یکی اینقدر تلاش میکنه چیز زیادی گیرش نمیاد ولی یکی دیگه داره از جیب باباش میخوره ناراحت میشم

حیفه واقعاً

نکویی کن چو در بالا نشستی/نزیبد نیکوان را خود پرستی
حالا ما پدرمون پولدار بود شل هم بهمون نداد همشو داد به پسرای دیگش اصلا مهم نیست پدر داشته باشه یانه ...

بابابزرگ منم چنتا پسر داشت

خیییلی پولدار بود،همشو بخشید برای مدرسه و مسجد😂

به بابا اینا هیییچی نرسید

بابام خودش معلم بوده،کار اضافیم میکرده،خودش خونشو ساخته..

حتی میگه دفعه اول ک اومدیم تو خونمون فقط ی اتاق فرش بود

ببعدش رفته رفته همه چی داره خداروشکر

حتی برای خواهرم خواستگار اومد،اصلا نپرسید خونه و زمین و داری یا نه

گف اینا درست میشه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

اره واقعا ازدواج سخت شده. چ برای دختر چ برای پسر چون هم دختر خوب کم شده هم پسر خوب

الان یه پسر بخاد ازدواج کنه کم کم یه میلیارد پول میخاد برای شروع زندگی

سیصد چهار تومن پول پیش خونه برای رهن . ۱۰۰ تومن سرویس طلا.۱۰۰ تومن چند تا تیکه از جهیزیه ک باید بخره. پول نشون و حلقه و هزینه عروسی هم حساب کنی واقعا با ۳۰۰ تومن وام ازدواج کاری نمیشه کرد

گناه اون دخترایی دارن که پسر وقتی رفت خواستگاری یهو بی دلیل غیب میشه انگار رفتن مغازه خریدیا فاز برم ...

اقا اصلا تاپیک به این موضوع ربطی نداشت 

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
اره واقعا ازدواج سخت شده. چ برای دختر چ برای پسر چون هم دختر خوب کم شده هم پسر خوبالان یه پسر بخاد ا ...

1میلیارد حداقلهه

100تومن ی سرویس طلا چند گرمی میشه که قبول ندارن خیلیااا باید سنگیییین بندازن

برا چن تیکه جهازم ی یخچال 100وخورده ایه..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

خوشگلم بهتره بدونی 

خیلیاشونم دختری ک پای پیاده باهاشون قدم زده رو ول میکنن میرن 

اینو طبق تجربم گفتم 

همین 

( متعهد به فریبرز باغ بیشه  😎💍)                                            دوستِ عزیز این طبیعیه که یکسری از ادما از تو خوششون بیاد و یکسری بلعکس 🤷🏿‍♀️ سعی میکنم با خودم در رقابت باشم نه جهان پیرامون ❣"""-خدایا شکرت برا بارون برا اتیش برای خانواده برای سلامتی برای آسمون برای غروب و طلوع 💙برای کتابای خوب برای ادما پاک برای قلبای مهربون 🌼🫀                                    

درسته خیلی از دختران اینطوری هستن 

اما هنوز هم دخترایی هستن که انتظار زیادی از پسرا ندارن

پسر دایی ام یک سال پیش ازدواج کرد

با اینکه نه خونه داشت

نه ماشین 

نه شغل خوب

نه درآمد خوب

تازه عروسی هم نگرفت برای دختره 

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
واقعن پسرای سرزمینمون گناه دارن... کاش خوانواده دختر و خود دخترا مراعاتشون رو بکنن..

مگه خانواده پسر مراعات دخترو میکنن ازش برگه سلامتو جهیزیه وسیسمونی آنچنانی میخوان واگه اونجوری نباشه سرکوفت میزنن

تاپیک در مورد ما 😂😂😂🤩🤩

تاپیکی ک دازن ازتون طرفداری میکنن فحش نمیدن😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند