2777
2789
عنوان

منی که خواهر بزرگتر ندارم چکار کنم موقع عروسیم😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 56 پست
منم خواهر ندارم مثل تو.‌ میتونی از دوستای به روزت، دخترخاله ، دخترعمه ، و... کمک و مشورت بگیری.

دوستی هم‌ندارم فامیلا هم نمیخوان من خوب باشم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

تو اسنستا چیا سرچ کنماصلا نمیدونم چی ببینم

لباس عروسا مدل مراسما مو و شینیون من اینستا ندارم ولی هرچی سرچ بزنی میاره فانتزیای تو عروسیا و و و

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر مدل نگاه کن تا یاد بگیری منم نداشتم مامانم بلد بود فقط ارایشگاه خودم انتخاب کردم

مدل کجا نگا کنم عزیزم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چی بگم‌‌. یعنی هیچکس نیست بهت کمک کنه؟ دیگه مجبوری خودت پرسجو کنی. پیجای اینستا هم خوبه مخصوصا سالن ...

چه پیجایی رو باید ببینم

دوستی هم‌ندارم فامیلا هم نمیخوان من خوب باشم

مث منی😂

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من هر وقت با کسی میرم خرید آخرش مجبور میشم ببرم پسش بدم وقتی خودم تنها میرم خیلی بهتره

وای مث من دلیلش چیه 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من خواهر دارم ولی از خودم خیلی کوچیک تره، انگار فقط مامانمه همه کاره، واسه عروسیم با خودش رفتم لباس رو پسند کردم، بقیه چیزا رو هم خودم کلی پرس جو کردم و اوکی کردم، اصلا نیازی به کسی نیست، الان که اینترنت همه چیزو راحت کرده، تو اینستا میتونی پیدا کنی گل فروشی های شهرتونو واسه گل و کارت عروسی و ارایشگاه و هرچیزی 

سلام. در مورد ارایشگاه باید بپرسی. تحقیق کنی. بری پیج اینستاشون عروساشون رو ببینی. بری خود ارایشگاه تحقیق کنی. در مورد قیمت بپرسی. 

گل هم اینترنت. اینستا  و کانال ها سرچ کن. هر کدومش پسندت شد ببر گل فروشی های شهرتون تا برات درست کنن. قبلش با بقیه هم مشورت کن. با تازه عروسا. کسانی که توی موقعیت خودت هستن. 

لباس عروس هم یه سر به مزون های شهرتون بنداز. مدل ها رو از کانال ها و اینستا ببین. عکسش نی نی سایت هم بزار بچه ها کلی نظر میدن. 

مگه همه خواهر بزرگتر دارن؟!منم ندارم همه چی هم با شوهرم رفتم انتخاب کردم

من نمیدونم اصلا چیا لازمه چیا ببینم اینارو چکار کنم😣😂